Nav produckt overhemd merk 'Sherpa adventure gear' Volgens Sherpa a.g. onder humane omstandigheden en rechtvaardig loon gemaakt in Nepal; In het overhemd wat ik ontvang zit staat in label; made in Vietnam ???? Lijkt mij een reden deze leverancier kritisch te overwegen
Beste J, Hartelijk dank voor de moeite voor het schrijven van een review. Sherpa Adventure Gear fabriceert het grootste gedeelte van zijn collectie in Nepal. In 2017 was 55% van de items gefabriceerd in Nepal. Naast Nepal wordt Sherpa ook gefabriceerd in Cambodia, India en Vietnam. Waar de producten ook worden gemaakt, Sherpa vraagt aan zijn partners om een eerlijke en ethische behandeling van alle mensen te garanderen. Deze zijn te lezen op https://www.sherpaadventuregear.com/pages/human-rights Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van uw Sherpa overhemd! Met vriendelijke groet, Team Kathmandu
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie naar de klant. Helaas was 1 artikel niet zoals verwacht maar dit is keurig opgelost door de klantenservice! Netjes verpakt en met zorg geleverd.
Pluspunten
Goede product informatie, deskundige en vriendelijke medewerkers, goede selectie van artikelen, klant- en servicegericht.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Persoonlijke benadering, zowel via de webshop als de winkel!
VerbeterpuntenHopelijk komen er in meer plaatsen winkels, hoewel de kleinschaligheid nu die genoemde persoonlijke benadering beter garandeerd.
Pluspunten
Goed aanbod van producten, worden veilig verpakt en snel verstuurd. Prima service.
Pluspunten
Keurige levering in goede doos.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site. Mooye prijzen voor goede producten.
Pluspunten
heel vriendelijk personeel. Geven desgevraagd ook uitleg of advies over een product.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snel en correct afgehandeld!
Pluspunten
Snelle levering en probleemloos geretourneerd. Super service
Pluspunten
Product redelijk snel geleverd, voldeed aan de beschrijving.
Pluspunten
Duidelijke communicatie, overzichtelijke shop en goede telefomische ondersteuning bij productvragen. Vakkundig medewerkers!