Pluspunten
Goed duidelijk geholpen. Heel fijn!
Pluspunten
Top product. Goede communicatie en snelle levering
Pluspunten
Bestelling snel en veilig verpakt geleverd. In de winkel ook altijd vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Product komt goed overeen metde bechrijving.
VerbeterpuntenOude prijskaartje (€5,- goedkoper) zat nog onder de nieuwe prijs... beetje slordig. Nu heb ik het idee €5,- teveel betaald te hebben!
Beste Sander, Hartelijk dank voor de geschreven review. Kathmandu Outdoor & Travel hanteert de verkoopadviesprijzen. Wanneer er een prijswijziging komt, dan voeren wij deze ook door op de huidige voorraad. Het is inderdaad slordig van ons dat de nieuwe prijs over de oude prijs is geplakt. Wij nemen persoonlijk contact met u op om dit verder met u op te pakken. Met vriendelijke groet, Team Kathmandu
Pluspunten
Snelle levering, correcte afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
site geeft goed beeld van shirt, geen verrassing toen ik hem uitpakte...
VerbeterpuntenVooral tips over vragenlijst: hoe kan ik van een shirt dat ik 2 dagen heb de kwaliteit beoordelen. Hij zag er super goed uit en stofje was top.. maar pas na een jaar kan ik de kwaliteit beoordelen.
1e levering van product ging mis, verkeerde artikel opgestuurd. Probleem was snel en vriendelijk opgelost. Toch blij ermee.
Pluspunten
Snel en betrouwbaar. Moest een kleinere maar hebben en kan snel en zonder problemen omruilen.
Pluspunten
Goede ervaring met levering
Pluspunten
Snelle en acurate levering.
Pluspunten
goed uitgedacht aanbod kwaliteit merken prima
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Uitstekend assortiment, ontspannen sfeer.
VerbeterpuntenOok bij eerdere aankopen geen minpuntjes.
Pluspunten
Mooie winkel, indien weinig tijd erg handig de artikelen online te kunnen bestellen waar wel een fysieke winkel achter zit.
VerbeterpuntenGeen input. Tevreden over afhandeling
Pluspunten
Zeer snelle levering, kwaliteitsschoenen. Grote keuze.
VerbeterpuntenZo doorgaan.
retourzending gratis
Pluspunten
Snel geleverd en keurige mail over vertraagde levering
Pluspunten
Gemakkelijk te bedienen website! en snelle correcte levering.
VerbeterpuntenIets eerder mailen dat de gekochte spullen er aankomen.
Pluspunten
Osprey rugzak zeer snel geleverd. Email contact snel en correct.
VerbeterpuntenAlles prima in orde bij deze transactie.