Pluspunten
Snelle levering, blij met Mn vest!
Pluspunten
Goede website
Pluspunten
Afhandeling van mijn klacht nav niet leveren/ zoekraken van pakket door post NL
VerbeterpuntenAndere leverancier; post nl extreem slecht / klant onvriendelijk en liegen dat pakket is afgeleverd bij afhaalpunt
Hartelijk dank voor het schrijven van de review. Wij betreuren het dat uw bestelling is zoekgeraakt in het distributieproces van PostNL en niet geleverd is geweest. Ook begrijpen wij dat u deze review aangrijpt om hier aandacht aan te geven. Wij hebben binnen onze mogelijkheden er alles aan gedaan om PostNL het pakket te laten traceren. Wij hebben u hier dagelijks over geïnformeerd. Fijn dat u de afhandeling van Kathmandu als positief heeft beoordeeld. Kathmandu verstuurt pakketten met de PostNL pakketservice en is over 99,8% van de leveringen tevreden. Ondanks de vermissing van uw pakket en de gebrekkige informatievoorziening van de kant van PostNL, beschouwen wij dit als een incident.
Pluspunten
Bijzonder goed en voortvarend geholpen.
Pluspunten
snelle levering, en snelle en probleemloze afhandeling van retour
Pluspunten
Snelle levering en ruilen in de winkels Prima service. Vriendelijk, hulpvaardig personeel
Pluspunten
Duidelijke website, prima product, zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
—-
Verbeterpunten—
Pluspunten
Heerlijk fleece jack. Goed verpakt en snel verzonden!
Pluspunten
allemaal vlot en duidelijk
Pluspunten
Heldere website. Zeer snel antwoord op vraag via e-mail, met daadwerkelijk een naam er onder. Snelle levering. Zeer goed product.
VerbeterpuntenGa zo door:-)