Nadeel is, dat de betaling van de reserveringskosten niet met een creditcard (Visa) betaald kan worden.

zie onder

Het was erg eenvoudig om te boeken, in tegenstelling tot eerdere pogingen bij andere hotels

heerlijk

Het was heel goed verzorgd, heerlijk

Het ia altijd goed

Als er iets tussenkomt dat je niet kan is er nooit geen gezeur over het annulerenen het personeel blijft vriendelijk.

Makkelijk en snel

Was makkelijk en duidelijk

Ik boek altijd mijn overnachtingen via hotels.nl Alles verloopt altijd goed en ik ben blij met de duidelijke informatie!

Vlot

Boeking gaat vlot nette prijzen

Goede ervaringen mee

Uitstekend gemakkelijk te boeken. tegen mooie prijs

dat gaan we zien :)

***Massive *** Friendly ***

Personeel aan de Telefoon: =Altijd Vriendelijk en Behulpzaam= ...Want we hebben in het verleden door omstandigheden heel veel heen en weer geschoven met data's... Veranderen van Accomodatie... Het was nooit te veel gevraagd of niet haalbaar! We zijn Zéér Tevreden over Hotels.nl en proberen ook dit jaar weer een overnachting te boeken... Amor y Luz Dewie~Love Namo Amitabha Adios

Snel overzichtelijk

Snel en overzichtelijk en goede prijzen

boeken ging eenvoudig

Heb eenvoudig een resevering gedaan goede informatie en hopelijk een goed verblijf.

uitmuntend

snel en zonder lastige vragen die moeilijk nu te beantwoorden zijn.

Snelle duidelijke site

Veel overzicht.. hoef niet per se een plaats in te vullen.... goede filter.. nooit problemen gehad met boeking.. beste site

Prima! Altijd tevreden.

Wij boeken heel vaak bij jullie en zijn altijd tevreden.

super goede service

Mijn laatste boeking bij Hotel.nl geannuleerd i.v.m. de Coranavirus is door hun zelf gedaan, dus hoefde ik dit zelf niet te doen. Had bij de geboekte hotel van der Valk Stein een 2e nacht bijgeboekt, van hun nog geen reactie gehoord, ondanks dat het al zeker is dat de beperkte mogelijke in stand blijven. Zal dit dus zelf moeten anunuleren.

Fijn en makkelijk hotel

Snel en makkelijk reserveren.

Snel en makkelijk boeken, erg klantvriendelijk.

Goed geregeld

Duidelijk en snel

Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze website. Ben meteen naar de aanbiedingen site gegaan en een zeer gunstige prijs gevonden voor het hotel dat past bij onze wens qua plaats. Goede prijs, gebruiksvriendelijk, gemak, snel en duidelijk. Zeer aan te bevelen en zal ik zeker weer gebruikmaken van deze website mocht ik weer op zoek zijn naar een hotel.

makkelijk

Lekker makkelijk reserveren zo. perfect.

Eenvoudig en duidelijk

Hotels.nl is verreweg de goedkoopste site als het gaat om hotels boeken. Ik ben fan!

Goed overzicht en duidelijke site.

Uitstekende service

Alles duidelijk vermeld waardoor er geen verrassingen ontstaan. Goede deals!

Goed concept.

Een makkelijk instrument om snel keuzes te kunnen maken en te beslissen.

Osloweg 53 G

9723BH Groningen