Direct en snel geregeld

Direct en snel geregeld.

Bardzo dobra cena.

Przydatna strona.

super hotel

Super fijn hotel, goed ontbijt en mooie ligging

simpel boeken

simpel boeken en duidelijk

goed verblijf (we waren al vaker geweest)

Altijd leuke aanbiedingen

Al vaak nachtjes weg geweest via hotels.nl. Altijd leuke aanbiedingen !

Positief

Mijn ervaringen zijn zeer positief. Ik ben zéér tevreden.

Servicekosten betalen vanuit buitenland

Vanuit Curaçao probeer ik te boeken, maar wij kennen geen Ideal, Sofort of Bancontact v.w.b. de servicekosten. Een overboeking vanaf hier kost 10 Euro, op een bedrag van 9,90 Euro Jammer

Waar blijft de bevestiging

Ik wacht al ruim een uur van de bevestiging van reserveren van Hotel.nl Wel binnen 15 minuten een melding van het geboekte hotel over de maatregelen betreffende Corona.

Veel prijsverhoging binnen 24 uur

Ben fan van van der Valk uitstekend! Alleen ben ik nu een dag bezig geweest omdat binnen 24 uur mijn kamer ineens 100 euro duurder was.....en ik moest zoeken naar een scherpe aanbieding terwijl ik gisternacht voor minder dezelfde kamer had kunnen boeken, gr Annemarie Jilesen

Snelle site

Overzichtelijk

Geboekt met gratis annuleren, niet dus moet ineens service kosten betalen van 19,95 !!!!!onbeschoft!

Gratis annuleren, NIET DUS moet ineens service kosten betalen van 19,95 !!!!! Sowieso te hoge prijs aan servicekosten die mij nergens waren opgevallen. Maar echt onbeschoft zo groot overal neer te zetten dat het GRATIS ANNULEREN is. 19,95 is een echt groot bedrag voor gratis annuleren!! Bah echt meteen de laatste keer dat ik via deze site boek !

waarom staan in de website alle hotels door elkaar?

alle vd valk zijn goede standaard, kan het iedereen aanbevelen ook de keuken is de laatste jaren met grote stappen vooruit gegaan proficiat

snel en ruim aanbod

Meerdere malen geboekt en computer bewaart gegevens. In paar minuten alles rond. Goed aanbod van hotels-

Snel geregeld

Altijd goede aanbiedingen en goede service

Site is mooi overzichtelijk. Leuke aanbiedingen vragen worden snel beantwoord.

Snel

Makkelijk boekbaar en snelle afhandeling

Ik vind het makkelijk en overzichtelijk!

prettig en duidelijk

prettig en duidelijk

Top en nette pagina

Snel geregeld en duidelijk

ongelofelijk snel geregeld

veel voordelen ten opzichte van direct bij hotel boeken(gratis annuleren en geen aanbetaling)

Altijd tevreden

Altijd heel tevreden !!!

Snelle en duidelijke uitleg

Het boeken ging snel en makkelijk en betalen met iDeal is lekker makkelijk .

Een zeer duidelijke site

Wij zijn zeker en vast zeer tevreden van hotel.nl , altijd koopjes te doen

Goedkoopste deal

Snel overzicht en goede voorlichting Klasse !

Osloweg 53 G

9723BH Groningen