Super snelle service

Goedkoopste voor wat ik zocht,gratis levering en snel geleverd naar België ondanks Corona problemen momenteel ...kan enkel aanbevelen om bij jullie te bestellen

Super snel in huis

De speakers waren keurig verpakt, snel in huis ,de volgende dag...top!

Verrassend goeie service!

Ik bestelde op een vrijdag schoenen en verwachtte ze pas komende woensdag maar een dag later werden ze al bezorgd, top service!

prima services en goed aanbod

was al een tijd op zoek naar Nike air max 2017, ze hadden mijn maat ook nog dus voor mij helemaal top meteen twee paar besteld.

Super snelle levering!

Nette en super snelle levering. Zeer tevreden

Gewoon zoals het hoort zonder ellende

Netjes op de hoogte gehouden en het ging zoals in de mail vermeld stond.. fijne service!!

Geweldige service

Ik had leuke sneakers besteld, die helaas te groot uitvielen. Ik wilde ze retour zenden, maar kreeg de vraag of ik ze misschien wilde ruilen voor een passende maat of andere schoenen. Inmiddels in het bezit van superleuke, passende sneakers en heel blij met de goede service

Uitmuntend

Woensdagavond besteld via Miinto en later op de avond bericht gekregen voor levering de volgende avond. Levering echter al de volgende ochtend. Dat was nog eens een leuke verrassing.

Snel en duidelijke communicatie! Perfect!

Snelle levering met duidelijke communicatie en tracking. Super blij mee! Ga hier vaker bestellen!!

Aantrekkelijke prijs en snelle levering

Artikel goedkoper dan elders, precies zoals op de foto en gewoon de volgende dag in huis. Dit is momenteel veel beter dan de meeste andere webshops.

Gave nieuwe All Stars

uitstekende en snelle levering. maat is gewoon mijn eigen schoenmaat, ze vallen normaal.

Geweldig product en snelle levering, TOP

Zo blij mee mooi product en goede kwaliteit. Bijzondere snelle levering. #TOP

Erg snel en netjes ontvangen.

Om 22.00uur een paar sneakers voor mijn zoon besteld, omdat hij s’avonds thuis kwam met kapotte schoenen. Volgende ochtend 10.30uur had ik ze al in huis. Ideaal dus. Blij mee.

- Snelle levering ondanks deze toch wel bijzondere tijden (~ corona) - Goed verpakt - Mooie sneakers :-)

goede service

Snelle levering desondanks drukte wegens corona. Helaas waren de schoenen te groot. De retour procedure vond ik wel wat omslachtig.

Ronduit slecht retourbeleid. Bestelling ontving ik ook niet een dag na de bestelling.

Ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad met het bestellen van schoenen. Ten eerste kreeg ik mijn bestelling niet een dag na de order, waardoor ik mijn order had moeten annuleren. Vervolgens werd mij verteld dat dit niet mogelijk was omdat de order al ingepakt was (dit is echter onjuist omdat ik 5 dagen op mijn pakketje had moeten wachten). Het retourneren is overigens ook een drama, want je moet je hiervoor via een link aanmelden die het niet doet en via de telefoon en whatsapp is men ook niet bereikbaar... Al met al een heel slechte ervaring en ik zal hier absoluut nooit meer bestellen.

Sneakers waren snel en goed geleverd. Was mijn eerste aankoop hier. Super bevallen!

Uitstekende webwinkel

Duidelijke website en na het plaatsen van de bestelling ook heel snel de bevestiging en een track en trace code. Bestelling de volgende dag al in huis! Een webwinkel waar ik zeker vaker ga bestellen en zal adviseren aan vrienden!

Snelle levering en een super product!

Het maken van de bestelling was helder en en eenvoudig. Direct na de bestelling kreeg ik een mail met alle informatie. Het pakketje kwam snel binnen, wat een super service! Niks op aan te merken. Ik kan alleen maar iedereen adviseren om hier hun producten te bestellen!

Snelle levering. Mooie schoenen. Zoon blij :)

Top!!

Snelle levering, ondanks corona. Direct al een mail dat de bestelling ingepakt was, zelfs op zondagavond! Klasse!

Beste service ooit ikdagt gaat aankomen binne 5 dagen volgende dag was het er al ,, super

Goede service!

Pakketje op tijd binnen.. eerder dan verwacht!

Super!!

Super!!