Snelle service.

De dag na mijn bestelling had ik de schoenen binnen. Goede service!

Goeie snelle service

Ik bestelde mijn schoenen 's avonds laat, kreeg meteen een bevestiging en later die nacht een berichtje dat de Nike's al onderweg waren. De volgende dag (zaterdag) had ik ze dus ook al binnen. Helaas vielen ze tegen, dus keurig volgens het retoursysteem heb ik een label gekregen. Ben erg tevreden en zou zeker een ander paar hier weer aanschaffen!

Ge-wel-dig

Ik was al maanden op zoek naar een specifiek paar schoenen, onvindbaar. Totdat ik ze tegenkwam op sneakersenzo. Ik twijfelde daarom aan de betrouwbaarheid voor eventjes. Maar dat gevoel was heel gauw weg toen ik uitstekend geholpen was door de klantenservice, de bevestigingen snel binnen had en de bestelling de dag erna binnen had. Een ander woord dan geweldig heb ik er niet voor, chapeau!

Kan niet beter dat is service

Dat willen klanten zien. Hun pakket snel geleverd. Maar de bezorger was niet echt de vrolijkste maar mijn zoon heeft zijn nike 95 voor z'n verjaardag

Snel

Wauwww wat een snelle levering

Nike air max besteld. En de volgende dag in huis. Eerst dacht ik dat zal wel niet, maar ja zeker wel. Eindelijk een bedrijf gevonden die het ook nakomt. Hier kun je zeker je schoenen bestellen.

Klantvriendelijk en snel

Ik twijfelde eerste over de betrouwbaarheid van de website vanwege de naam. Maar twijfel is weg, goede service, goed contact en snelle levering! Goed gedaan!

Beste webshop waar ik ooit besteld heb. Alles perfect in orde.

Snelle bezorging blij met de aankoop zal zeker vaker hier bestellen

Blij met mijn nieuwe schoenen. En heel snel binnen.

Super !!

Super snelle levering. Helaas waren de schoenen te groot. Dus snel snel weer een maatje kleiner besteld. En jawel ook die schoenen worden weer snel geleverd.

Geweldig!

Eindelijk heb ik ze te pakken, mijn zwarte, leren All Stars. En dan worden ze ook nog exact op tijd geleverd. Precies op tijd, want ik heb ze aan op een feestje! Hartelijk dank en van harte aanbevolen.

Goede kwaliteit en dienstverlening

Goede en snelle service, prijs/kwaliteit in goede verhouding

Top dienstverlening.

's Avonds besteld is echt de volgende dag in huis bij Sneakers enzo. Top gedaan!

Woensdag besteld, donderdag avond in huis. Snelle en goede service!

Perfect !

Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling van mijn order. Ik ben erg tevreden.

TOP!

Geweldig en bestelling snel ontvangen! TOP!

Verkeerde schoenen ontvangen

Ik had schoenen besteld maar toen ik deze had ontvangen bleken het de verkeerde te zijn. Foutje kan natuurlijk gebeuren, dus contact gezocht met de klantenservice. Blijkt dat ze de schoenen die ik had besteld niet op voorraad hadden. Dus dan stuur je maar alsnog de verkeerde? Beetje raar, dus schoenen weer retour gestuurd.

zo besteld, zo ontvangen. 's avonds besteld, volgende dag al vroeg op mijn nieuwe sneakers op pad!

Besteld en volgende dag in huis. Prima geregeld!

Nog niet geleverd

Leuke schoenen in de sale en daar nog 15% overheen overtuigde mij om via deze site te bestellen.. echter heb ik het pakket nog niet mogen ontvangen ondanks een SMS dat het pakket bijna voor de deur zou zijn.. vanavond een nieuwe poging volgens de track en trace.. we gaan het zie

kleine Tegenslagen maar prima opgelost.

Vrijdag schoenen besteld en zou zaterdag binnen komen maar helaas. Maandag avond toch nog binnen gekomen, al zat er helaas een stiksel los. Contact gehad met hun, de schoenen laten maken en is allemaal netjes vergoed.

DE BESTE SNELSTE EN GRUWELIJKE SERVICE!

Waar ik mee begin is dat mensen iets online bestellen en retour terug sturen en vervolgens lopen klagen over dat het te lang duurt voordat zij hun geld terug krijgen. Bestel iets wat je mooi vind draag het en hou je kop! Ik heb een bestelling gedaan en niet eens 24uur later heb ik hem in ontvangst kunnen nemen De nike airmax one zijn super! Complimenten naar de strakke en snelle levertijd!

Super goed

Ik heb de verkeerde besteld, wou retourneren lukte niet dus werd geholpen super geregeld!!

Heel erg tevreden met alles.

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht