Pluspunten

Super snelle levering en goedkoper dan de rest!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen!!

Waardeloos bedrijf. Schoenen besteld, nooit gehad. Achteraan gemaild. Na 2 dagen reactie: "ligt het niet bij de buren?" Terwijl ik al aangegeven had dat ik de hele dag thuis was. Weer mailen, na 3 dagen nog geen reactie. Toen gebeld maar de zogenaamde klantenservice die konden alleen een mailtje sturen. Dus uiteindelijk de bestelling geannuleerd. Na 14 dagen nu nog geen geld terug. Kortom: koop hier niks!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie schoenen

Pluspunten

Snelle levering En top dat ze savonds bezorgen

Geen .

Pluspunten

Het pakket was erg goed te volgen en een supersnelle levering. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt op deze manier. Petje af!

Pluspunten

Snelle levering en goede service! De schoenen moeten ruilen voor een andere maat, helaas net over de 14dagen retouren heen maar ik ontving gelijk een nieuw retournummer!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nergens meer te vinden maar toevallig via jullie nog 1 paar Nike beschikbaar. Snel, makkelijk en zoals het hoort.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Klantvriendelijkheid Snelle levering Veilig verpakt Goeie kwaliteit

De website heeft met betalen een storing

Pluspunten

Gewoon goed geregeld van A tot Z

Pluspunten

SUPER snelle service. Heb in de ochtend schoenen besteld die ik 's avonds al binnen had! Avondlevering zonder meerkosten. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Scherpe prijzen Ik ben verkocht!

Helemaal niets

Pluspunten

Alles. Ik bestel hier de volgende keer weer.

Niets

Pluspunten

Goedkope opties, snelle levering

Even laten weten dat de schoenen worden bezorgd door een bedrijf dat tussen 17:00 en 22:00 bezorgd zodat je weet welk adres door te geven

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit producten.

Sommige afbeeldingen van het product waren niet van goede kwaliteit, waardoor men aan de betrouwbaarheid zou kunnen twijfelen.

Pluspunten

Duidelijke site, goed te vinden. goede levering

Meerdere manier van bezorgen aanbieden. DHL, PostNL, Binky, kiala

Pluspunten

Snel geleverd !!

Pluspunten

Al heel lang op zoek naar een schoen, en Sneakersenzo heeft deze op voorraad. Door omstandigheden kan ik niet gelijk alles afrekenen, dus stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of een aanbetaling kan (3 dagen later restant afrekenen) en of de schoen dan apart gehouden kan worden. Binnen 1 dag respons, geen enkel probleem en schoenen zijn apart gehouden. Zeer nette service, en mijn toekomstige aankopen doe ik voortaan hier

Geen, zo door blijven gaan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mail contact

Dat je zelf kan aanvinken welke tijddeel/ dag wil laten leveren en in instructie bezorger niet erbij vermelden als er niks mee gedaan wordt.

Pluspunten

Snelle levering!

Meer reclame maken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mail sturen met track en tracé als de bestelling verzonden is. Nu krijg je alleen een bevestiging van je bestelling, verder niets.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Toen mijn laarzen niet waren geleverd heb ik contact opgenomen met sneakersenzo. Zij reageerde heel snel en hebben nieuwe laarzen opgestuurd. Fijn geholpen via de mail!

Een ander bezorgbedrijf haha.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Uiteindelijk na lang wachten toch de schoenen gekregen en is er geprobeerd het op te lossen

Slechte communicatie over de status van levering. Pas als je er zelf achteraan gaat denken ze actief met je mee.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Reageren op telefoon of mail!

Pluspunten

Zeer snelle levering.

Winthontlaan 200

3526 KV Utrecht