Pluspunten
wij zijn erg tevreden hoor
Het is wel een zoektocht geweest om de best passende afmetingen van onze opbergboxen te vinden. Misschien een zoekfunctie voor breedte of lengte.
Schnelle Lieferung!
VerbesserungspunkteDeutsche Variante des Webshops wäre wünschenswert!
Pluspunten
n.v.t.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
prima , service binnen 2 dagen geleverd, en een track en trace via DPD - parcelstatus , weet je precies binnen welke tijdsvak er geleverd wordt.
Verbeterpuntengeen THUISWINKEL waarborg , wat jammer is.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe juiste kleur leveren, ipv de kleur groen weghalen en blauw op de bon schrijven. Op mijn mail is tot op heden niet gereageerd.
Pluspunten
Snelle levering, produkt van prima kwaliteit
De doos waarin het kleine kunststof kinderstoeltje verpakt werd, was zonder dollen, vier keer groter dan het stoeltje zelf. De verzendafdeling van Iris webshop kiest kennelijk voor haar eigen gemak en houdt geen rekening met de beperkte laadruimte van de bezorger. Daarvoor: personeel een 3.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenDe maten van de materialen zouden moeten laten zien wat de maten echt zijn. Buitenmaat of binnenmaat.
Positive
Vielen Dank für die schnelle Lieferung nach Deutschland und das umschreiben der Rechnung für den Export.
Pluspunten
duidelijke site zonder poespas, snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Perfect ingepakt
VerbeterpuntenAfleveraar kan wat vriendelijker zijn. Zei geen woord.
Positive
Quick delivery speed and improved delivery packaging to avoid damages
SuggestionsNothing after packaging improvement
Gesworenhoekseweg 1