Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit aan super prijzen.
VerbeterpuntenMijn pakket werd afgeleverd bij mijn buren en dat vond ik niet ok. Als ik niet thuis ben , wil ik graag een bericht in mijn bus om een nieuwe leveringsafspraak vast te leggen. Niet dat hij bij iemand anders wordt afgezet!
Pluspunten
Direct antwoord op vraag over product en goede uitvoering en verpakking.
Pluspunten
Goede site waar je heel gemakkelijk iets kan zoeken
Verbeterpuntende levering laten weten en het moet wel thuis aan geleverd worden, en bij servies punt
Pluspunten
heb ik nog niet
Verbeterpuntenje krijgt nu een mail maar nog niets gehad dus wat moet ik hier mee?????????????/ het is donderdag verstuurd maar nog niets ontvangen en zaterdag een mail eruit gedaan ben benieuwd wanneer ik hier iets van hoor!!!!!!!
Pluspunten
KORT EN GOED EN ALLES GING VAN DE EERSTE KEER VLOT; AFSPRAKEN DIE OOK ZO GEDAAN WERDEN;
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
correcte levering
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, leuke producten
VerbeterpuntenIn staat zijn alle producten te kunnen leveren die in het productoverzicht zijn opgenomen.
Pluspunten
Je krijgt wat je besteld en leverrijd is ook goed zoals aangegeven
Pluspunten
Pluspunten
het is snel en goed geleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede communicatie en Snelle levering
Leertijd is veel,te lang
geen
Pluspunten
alles was oke
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
de service en de garantie dat alles vlug opgelost wordt als er problemen zijn. ik ga zeker dit bedrijf voorstellen als zeer goed
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
ontzettend snelle levering, goed verpakt en kwaliteit is prima
Pluspunten
Snel geleverd. Garanrtiegeen ervaring mee
VerbeterpuntenHelaas van de 4 maar 3 kasten ontvangen .
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg