Pluspunten
Betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Het product werd snel geleverd.
VerbeterpuntenHelaas waren 3 van de 12 deksel kapot. Echter, dit zal worden opgelost (ik krijg gewoon 3 nieuwe deksels toegestuurd). Mooi!
Verbesserungspunkte
Photowerbung zum Produkt ware irreführend. Aktenordner passen nicht in der dargestellten Weise, wenn man den Deckel auch verschließen will. Das sollte deutlich gemacht werden!
Pluspunten
Toen twee lades kapot bleken, hoefde ik alleen even te bellen en warden er binnen 1 dag nieuwe lades opgestuurd. Top!
Pluspunten
Duidelijke website. Prijs idd gunstiger dan gemiddeld. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Scherpe prijs + snelle levering in zeer degelijke verpakking!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Ik ontving een kapotte box (kapot gegaan tijdens de verzending), heb meteen een nieuwe ontvangen! top!
Pluspunten
Perfect geholpen toen ik belde met een vraag over een product.
Product moet schoon van binnen geleverd worden
Pluspunten
goed bedrijf ken het van vroeger al nu via een reclame van blokker niet meer verkrijgbaar dus de site zelf opgezocht. service snel betrouwbaar goed
nvt
De ene dag kreeg ik een mail met track en trace code, een dag later kreeg ik ineens een mail dat het bestelde product niet op voorraad was.
Het artikel wordt gestuurd in een veel te grote doos.
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg