Pluspunten
super !!!!
Pluspunten
- duidelijke site - goede prijs - vlotte afhandeling
Verbeterpunten- kortere leveringstijd
sneller leveren
Pluspunten
Had contact per telefoon, is netjes en vriendelijk behandeld. Zal binnenkort nog wel een paar van die handige kastjes bestellen.
Pluspunten
Goed geholpen door divers personeel
Pluspunten
Pluspunten
Schnelle Lieferung, tolle Qualität, versandkostenfrei ab 50 Euro - sogar nach Deutschland. Perfekt!
VerbeterpuntenIch bin Neukunde und habe Freitag bestellt und per Paypal sofort bezahlt. Ich musste bis Montag auf die erste Bestätigung meines Bestelleingangs warten und war etwas verunsichert. Vielleicht wäre eine automatisch generierte E-mail bei Bestelleingang sinnvoll. Ansonsten alles prima!
Pluspunten
snel en goed geleverd
Pluspunten
Uitstekende en vooral snelle service!
Pluspunten
snelle levering.
VerbeterpuntenNa het inloggen, stond er dat ik geen levering/bestelling had geplaatst, dit maakte me een beetje onzeker of ik het wel goed had gedaan, maar na het checken van mijn bankrekening en het er wel afgschreven was, dacht ik eerst 2 dagen de tijd geven en gelukkig, precies wat ik nodig had.
Pluspunten
Schneller Versand
VerbeterpuntenDeutschsprachige Website
Gesworenhoekseweg 1