Pluspunten
Prijs en snelheid van leveren.
Pluspunten
Afbeelding en uitleg zeer duidelijk.. Levertijd zoals afgesproken. Prima service.
Pluspunten
Snelle levering. Verder heb ik het nu een week in gebruik en kan niet veel zeggen over de ladenkast
Pluspunten
Snel geleverd goede prijs/kwaliteit
ik ontving diverse mails mbt de status van mijn order. voor mij zou het voldoende zijn om na de bestelling een bevestiging te ontvangen & daarna enkel de track&trace code.
Pluspunten
Zorgvuldig ingepakt verstuurd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Product voldeed helemaal aan de verwachtingen. Zeer snelle levering.
De website werkt met de betalingsbevestiging niet goed. Hier werd per mail na mijn vraag wel zeer snel en adequaat op gereageerd!
Pluspunten
Prima, erg tevreden en blij. Mooie aanbiedingsprijs. Snelle levering, goede email updates over de bestelling, goed verpakt, prima product: makkelijke wieltjes, schepje erbij, sterk, sluit goed af, staat mooi. Stickers kwamen er ook mooi af. :) Gelijk aanbevolen aan een vriend en die heeft hem ook besteld. :)
Pluspunten
Zeer goed verpakt, nette kastjes en alles heel en compleet. Verzenden ging ook binnen aantal dagen.
VerbeterpuntenBij Leen Bakker waren de kastjes voordeliger, dat is jammer. Wel kortingcode ontvangen na bestelling, liever vooraf een gevonden. Wel gezocht.
Pluspunten
+ Snelle levering + Aanpassing bestelling goed verwerkt + gunstige prijzen
Verbeterpunten- Veel verpakkingsmateriaal - producten bekijken op de website is niet optimaal. Site kan mooier
Pluspunten
Boven de € 50,00 gratis leveren. Enorm goede verpakking.
VerbeterpuntenAntwoord krijgen op een vraag, hoe dom ook, zou wel fijn zijn. Jammer dat niet elke bestelling even snel geleverd wordt. De eerste in één dag. De tweede is nu op de tweede dag nog niet verstuurd.
Pluspunten
Omruilen ging prima (bij bedrijf in Tilburg).
VerbeterpuntenDe maten van de plastic boxen bleken buitenmaten te zijn. Wat misleidend voor "leken". Zet er bij welke maten het betreft, of nog beter: zowel binnen- als buitenmaten.
Pluspunten
- Uitstekende producten. - Nette levering, netjes verpakt.
Verbeterpunten- Rommelige website. - Zoekoptie werkt nauwelijks. - Soms is een product met een andere kleur deksel de helft in prijs vergeleken met een andere kleur. - Overigens; Prijs is 2x vermeld in deze enquete
Pluspunten
Snelheid levertijd
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg