Pluspunten
woensdag avond bestelt en vrijdag middag al thuis wat een service woonachtig te België
Verbeterpuntendoe zo verder
Pluspunten
snel betrouwbaar
Pluspunten
ich hab sie bereits weiterempfohlen und ich denke das Bekannte von mir bereits ebenfalls bestellt haben. Grüße Kirstin Kiank
Intercommunaal aankopen aanbieden, aan buitenlandse klanten En het optimaliseren voor deze klanten (dat het automatisch gebeurd), zou sneller doen kopen
Pluspunten
snelle service.
Pluspunten
9 op 10
Verbeterpuntengeen
Zijn erg gebrand op een (goede) beoordeling... al na 4 dagen een herinnering, dat ik beoordeling nog niet heb ingevuld.
Pluspunten
- Zeer snelle levering. - Bestelling zorgvuldig en goed ingepakt.
De verzendkosten zijn hoog in verhouding met het product/
Pluspunten
Pakketten waren zeer goed ingepakt,m'n zoon van 3 had gelijk al de bubbeltjes plastic te pakken na het open maken van de doos,wij wisten niet dat hij wist dat je de bubbels kon laten knallen, zover wij weten heeft hij nog nooit bubbeltjes plastic gezien! We willen zeker nog meer bestellen bij de iris webshop.
Pluspunten
Goede hulp bij het vinden van het juiste product
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg