Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en goede aanbiedingen.
VerbeterpuntenOndanks het goede verpakken was er 1 deksel van een opbergbox stuk. Gebruik niet alle deksels dus niets mee gedaan anders was het vast heel netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snel en goede prijs-kwaliteitsverhouding
Pluspunten
Snelle levering , goede communicatie t.a.v. de levering. Genoemde afmetingen op de site van de ladekasten is correct. De SCC ladekast serie is d.m.v druk-click systeem per lade-blok op elkaar te stapelen.
VerbeterpuntenAandachtspunt: Ladekast NMC-306( 6 laden) had wel de wieltjes maar niet de "pootdopjes" waar je het steeltje van het wieltje in kunt duwen. Ik had deze nog over van de SCC ladekast dus voor mij geen probleem.
Pluspunten
Erg goede verpakking.Goed kunstof.
VerbeterpuntenBetere sorteermogelijkheden op inhoud (liters) van bak.op website.
Pluspunten
super geklappt !!!! besten dank !!! immer wieder gerne !!!
Verbeterpuntender hermes versand....hmmmmmmmmmmmm...die trödeln schon etwas !!
Pluspunten
Gewoon besteld op internet. Betaling ging goed en de goederen werden snel en keurig verpakt geleverd. Prima service dus.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, zorgvuldig verpakt, goede kwaliteit product.
VerbeterpuntenGEEN!
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en mooi design. Ik werd uitstekend geholpen via de email en de levertijd was zeer snel. Absoluut niets op aan te merken!
Pluspunten
Supper snelle levering naar België
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding
Telefonische bereikbaarheid een duidelijk telefoon nummer
Pluspunten
prima spul en een gunstige prijs ben er zeer tevreden over.
Verbeterpuntenik zou zeggen ga zo door
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg