Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
goed verpakt
Pluspunten
Prijs, redelijk snelle levering
VerbeterpuntenAfleveradres / factuur adres duidelijk scheiden en afleveren op juiste adres , levertijd zou duidelijker aangegeven mogen worden
Pluspunten
Perfect - no complaints Sorry - I do not understand all questions - I do not understand dutch!
Pluspunten
prijs kwaliteit
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit, ben tevreden
Pluspunten
snelle levering via PostNL
Verbeterpuntendoe zo verder
niet
Pluspunten
zeer correcte en snelle levering, korting op de prijs
De afmetingen van de katoenen dozen die ik heb besteld wijken veel af van de afmetingen die op de website zijn geschreven. Helaas heb ik nu dus nog steeds niet de juiste afmeting doos in huis. Ik heb de kleinere dozen nu maar voor een ander doel gebruikt, maar dat was niet mijn intentie.
Pluspunten
Hele snelle levering!
Pluspunten
Iris heeft een groot gamma van opbergboxen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. En een bij verzending gebroken box wordt zonder probleem vervangen.
VerbeterpuntenDe " onder bed rollers" mogen misschien wat steviger gemaakt worden, ze zijn te breekbaar door hun grote. De communicatie met de klantendienst kan ook wat beter.
Pluspunten
Snelle levering, mooie kastjes.
VerbeterpuntenJullie hebben echt leuke aanbiedingen, misschien wat meer reclame voor maken op facebook enzo?
Pluspunten
Top geregeld goed verpakt allemaal keurig gedaan.
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg