Pluspunten
Er ontbrak een deksel, dat binnen 2 dagen werd nagestuurd. Goede en snelle reactie.
Pluspunten
Hebben de producten die ik zocht
VerbeterpuntenDoorgeven van de opmerkingen aan het vervoerd bedrijf
Pluspunten
1 handvat kapot ontvangen en binnen 2 dagen kosteloos vervangen. Prima service.
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpuntengeen handleiding (montage), geen bestelbon.
Pluspunten
Er was schade aan de bestelde producten, de volgende dag is een nieuw product verstuurd prima service
Pluspunten
Kwalitatief goede producten, veel keus en voldoende snel dat geleverd wat ik zocht.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en zeer goed verpakt
Pluspunten
Ruime keuze in opbergbakken
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden om keuze te maken wat klant wil; omruilen of korting op beschadigd product. Boxen online besteld ivm drukke agenda momenteel. 1 box bleek beschadigd. Terugsturen en nieuwe opgestuurd krijgen is enige mogelijkheid. (Verzendkosten is dan ook nog eens duurder dan de box)
Pluspunten
De snelle en goede afhandeling van een beschadigde levering.
VerbeterpuntenVerpakking kan efficienter en beter.
Pluspunten
Snel geleverd en fijne afhandeling van probleem
Pluspunten
Zeer snelle levering. Was haast bij.
Pluspunten
Zeer prettig en snel mailcontact om te beoordelen of nieuw aan te schaffen lades zouden passen bij al aanwezige lades. Super service
Pluspunten
Prime prijs/kwaliteitsverhouding 1 dag sneller afgeleverd dan aangekondigd.
Gesworenhoekseweg 1
5047TM Tilburg