Helaas waren de bergschoenen die we besteld hadden net iets te wijd/groot. Het retourzenden was makkelijk en alles was snel afgehandeld. Prima service. Jammer dat de andere maat er niet was.

Eigenlijk kan ik niets met deze beoordeling. Het wordt pas echt wanneer ik jullie nodig heb voor garantie of bij retour zendingen. Wanneer ik netjes betaal het de levering en het artikel is goed, dan zijn er geen problemen. Maar bedankt voor de levering. Groet Nick

Snel, correct

Top service. Savonds besteld dag erna al in huis.

Levering was zeer snel, jas was wel behoorlijk kreukelig

Ronduit fantastisch!

Los van de mooie aanbieding die ik scoorde, is dit gewoon een superfijne webshop. Een nette en overzichtelijke website, en helder bestelproces, to-the-point updates via mail en een supersnelle levering. Top!

Super goed

Ik vond de site heel duidelijk en de service heel goed ze waren wel mijn snowboard tas vergeten maar dat kan gebeuren en is daarna heel netjes op gelost

Goede prijs, snelle levering

Ging allemaal redelijk vlekkeloos, welliswaar niet alles gevonden wat ik zocht, maar goed dat mag de pret niet drukken. Inmiddels de plank ontvangen, nu nog de bindingen en dan gaan we proberen.

Snel geleverd, makkelijk retourneren, en super snel je geld terug!!

Jammer dat het product niet naar wens is, waardoor ik het terug gestuurd heb maar zal zeker nog eens weer wat bestellen bij Snowcountry

Bestelling ontvangen : Joepie

Toen de bestelling aangekomen was waren we enorm blij en opgelucht. Wat we nodig hadden zat er in, geweldig keitof. We hebben wel zitten uitkijken en zitten afwachten van hoe de bestelling vanuit Nederland tot bij ons in België zou geraken. Gelukkig werd ons geduld beloond. We zijn super blij met ons pakje.

Voldoet aan alle verwachtingen

Heldere site met veel producten en goede beschrijvingen. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang tot aan de levering.

Het product is goed aangekomen en we zijn erg tevreden over het product zelf. Dank voor de uitstekende service.

Goede prijs, snel geleverd.

Fantastische webshop en alles wordt snel geregeld

De artikelen van de webshop worden waarschijnlijk allemaal uit voorraad geleverd. bestellingen zijn altijd binnen een paar dagen binnen en retouren worden snel verwerkt en terugbetaald.

Alles wat ik daar koop is top, gewoon geweldig bedrijf!!

TOP , klasse materiaal tegen een betaalbare prijs

meerdere sites bezocht, maar ik kwam eigenlijk steeds weer terug op snowcountry , als ik de prijzen ging vergelijken , natuurlijk bleken er wel goedkopere aanbiedingen te zijn maar dan was het meestal overjarig materiaal , waar je voor een paar tientjes meer dus recent materiaal voor koopt bij snowcountry in de aanbiedingen Dan is de keuze snel gemaakt nieuw materiaal voor een mooie prijs

Zou ze zelf gewacht leveren

Superprima

Snelle service, goede kwaliteit en prijs, netjes ingepakt en verzorgd. Met bon. Goede communicatie over bezorging en niet irritant teveel berichten.. Al eerder dingen besteld, opnieuw prima service. Alle vertrouwen in.

Goede deskundige service

ondanks dat de actie verlopen was kreeg ik de kans om het snowboard te kopen waar ik al weken naar uitkeek! deskundig advies van george gaf me de goeie maat. ik kan niet wachten om het board mee de berg op te nemen. complimenten voor jullie covid-geld-terug actie. Maar als corona mijn vakantie annuleert, krijgen jullie het board echt niet terug ;) bedankt snowcountry en tot de volgende keer

Aan te raden

Goede service van a tot z.

Goedkoop + uitstekende service en producten

Producten zijn erg goed, levering was ontzettend snel. Binnen 3 werkdagen en de bindingen zijn direct op de ski’s gemonteerd.

Snelle service, perfecte levering

Mijn bestelling werd de volgende dag al geleverd en voldoet geheel aan mijn verwachting. Prima prijs ook nog eens.

Duidelijk website, erg snelle levering en zeer nette prijs

Al langer was ik op zoek naar een specifiek merk en type slaapmat. Toen ik voor een erg nette prijs (20% ten opzichte van de adviesprijs) een laatste exemplaar bij Snowcountry zag staan heb ik snel wat reviews van dit bedrijf gezocht. Deze waren lovend, dus maar meteen besteld. De volgende dag had ik 'm keurig verpakt in huis. Prima voor elkaar dus!

Heel netjes geholpen en snelle levering

Ik wist niet welke ski's ik wilde en ben heel vakkundig geholpen!

Kwaliteit én klantgericht

Mijn snowboard en bindingen heb ik een aantal weken geleden via de webshop gekocht. Na enige twijfel omtrent de bindingen en juiste maat van het board ben ik middels goed advies van Mike snel (en klantgericht!!) geholpen. Voor andere producten zal ik hier zeker weer bestellen.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort