Daar word ik blij van

Voordelig geprijsd Snel geleverd Goed ingepakt opgestuurd

Had online een paar gebruikte ski's gekocht. Voor verzending werd geconstateerd dat de ski niet zo mooi was als gedacht. Er werd vervolgens aangeboden om de ski gratis te waxen en te slijpen en vervolgens te versturen. Ski is binnengekomen en zien er prima uit. Dank je wel. Remon.

Alles is heel soepel verlopen. Ik ben tevreden.

Een skihelm aangeschaft bij Snowcountry. Het was een nieuwe ervaring en ik ben erg blij mee.

Top product, goed verpakt, snelle service

Perfect!

Voorafgaand aan de bestelling van laarzen had ik app-contact. De vragen werden snel en effectief en op een persoonlijke manier beantwoord. Ik heb laarzen besteld. De informatie over de bestelling verliep prima en ook de bestelling zelf. Het was een mooie kwaliteit laarzen. Tot mijn spijt vielen ze te klein uit (ik heb een brede voet). Ik wilde ze graag omruilen voor een maat groter, maar helaas ware ze al uitverkocht (ook wel logisch want het waren hele mooie laarzen voor een nette prijs, zeker gezien de kwaliteit). Ik heb de laarzen retour gestuurd en de - kosteloze - retourzending en terugboeking van het bedrag verliep vlekkeloos. Ik hou de website zeker in de gaten als ik nog een keer wil bestellen.

prima !

Snelle levering en duidelijke informatie op internet

nog niet gebruikt maar ziet er goed uit!

nog niet gebruikt maar ziet er goed uit!

Snelle en correcte afhandeling zoals altijd.

Snelle en correcte afhandeling zoals altijd.

Werd super geholpen via de chat functie

ik wist wel welk type board ik moest hebben maar met zoveel keuze word het bijna onmogelijk om te kiezen. Ik heb de chat aangezet en kreeg advies voor board en bijbehorende binding! Zo blij ermee. Top service!

Communicatie rondom bestelling was prima en producten ontvangen zoals verwacht

An de telefoon, geïnteresseerd, klantenvriendelijk, adviserend. Snelle levering en service, super!!

Alles ging prima

Goede informatie via de chat functie, snel en behulpzaam. Levering de volgende dag zoals beloofd.

Prima levering

Bestelling gedaan en netjes geleverd op tijd met juiste informatie ...

Vlotte bestelling, betaling en zeer snelle levering!

Goed advies, kennis van zaken, snel

Snel voorzien van de benodigde informatie via de chat. Deskundige medewerkers. Snelle levering!

Goed!

Snel geleverd en retour service is makkelijk!

Snelle levering en goede service

Snowboard met bindingen besteld en een dag later geleverd. Netjes verpakt! Helaas ontbrak een snowboard tas (actie bij dit board), maar dit was met een simpel mailtje opgelost. Een dag later werd deze bezorgd, en super kwaliteit! Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde maar dat ga ik beslist vaker doen.

Smooth

Ordered and arrived the day after.

Mooi assortiment!

Snelle levering.

Top service en gezelligheid

Kon terecht om m’n Skis op te halen. Fijn te woord gestaan. Helaas geen hamburger uit het groene ei gekregen.

Goedkoopste en duidelijke site met snelle levering

Aangekochte wandelschoenen waren het goedkoopste bij Snowcountry inclusief levering. Twee dagen later was het pakket al thuis geleverd.

Goede service en fijne prijs

goede service en fijne prijs

5 Star!

Goed product, top service en snelle levering.

Goede prijs....op tijd bezorgd

Een online bestelling zoals het hoort te gaan....top!!

Probleemloze bestelling

Voor de eerste keer bij dit bedrijf iets online gekocht. Zonder problemen werd het product snel bij mij geleverd. Prima!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort