supersnel en prijs oke

voor een leuke prijs goede wandelschoenen kunnen bestellen en de volgende dag al in huis! Chapeau!

Snelle service en heel behulpzaam bij problemen met verzending

Snelle bestelling en verzending, uitstekende hulp bij problemen met verzending bij postNL

Snelle levering, en duidelijke communicatie

Alles wat ik verwacht van een webshop: snelle levering en duidelijke communicatie. Product info op website ook heel netjes

Prima ervaren

Heb een tent gekocht, daadwerkelijke kleuren komen niet overeen met wat je ziet op internet. Daar heb ik vragen over gesteld en ben daar goed over geïnformeerd. Levering via post.nl netjes, contact via de mail goed en vlotjes.

Top goede prijs .Snelgeleverd

Aanrader!

Veel keuze, goede communicatie, snelle levering

Mooi aanbod en een uitstekende klantenservice

Bij het kiezen van ski’s en bindingen kreeg ik goed advies

snelle en correcte levering tegen een scherpe prijs

Ik kende dit bedrijf nog niet, maar stuitte op een aantal mooie bergsport producten in de sale. Deze zouden binnen twee werkdagen worden geleverd, maar waren al na 1 dag binnen. Verwachtingen dus overtroffen.

mooie prijs voor board en bindingen. Snel geleverd. In een woord top.

Prima partij

Snel, zorgvuldig, persoonlijk.

Ik heb zeer goede ervaringen met de service van Snowcountry en Wandelschoenen Store. Scherpe prijzen, snel met leveren, snel met terugbetalen als er een retour is, persoonlijke service bij de helpdesk. Van harte aanbevolen!

Goede en snelle service!

Heel snel antwoord op mijn vraag via de chat, waar ik ook nog eens echt wat mee kon. Daarbij is de bestelling supersnel geleverd. Top!

Bestellen , binnen 2 dagen in huis . Super.

Alles naar wens.

Alles naar wens

alles was top

Bestelling ging goed

Fantastische rugzak gekocht. Ik mis alleen een productbeschrijving voor wat betreft het plaatsen van een waterzak in de rugzak en hoe slangetje dan moet.

Hele snelle bestelling en levering de volgende dag al! Top!!

Goed geholpen zelfs in de zomer

Zelfs in de zomer is er personeel beschikbaar om passend advies te geven op de website. bij komend voordeel is ook dat de prijzen dan een stuk lager zijn. Zelf een board uit de B-stock gekocht waar cosmetische fouten zitten. na inspectie heb ik zelf nog geen fouten gevonden. Zeer tevreden over de aankoop. Alleen geen filiaal open om nu boots te passen, dus daar wacht ik nog even op.

Mooie aanbieding en snel geleverd!

Het artikel dat ik zocht was toervallig bij Snowcountry in de aanbieding. En binnen een paar dagen bezord.

Mooie website, goede bestelprocedure en snelle levering met topmerken!

Mooie website, goede bestelprocedure en snelle levering met topmerken!

TOP

Snelle en correcte levering van een uitstekend product

uitstekende service

Ik zocht een specifieke rugzak van Osprey, die kon ik hier het goedkoopst vinden, dus was ik voor snowcountry gegaan. Ik had de verkeerde maat besteld. Nadat ik even had gebeld, ben ik heel goed geholpen. Uitstekende service!

Snelle levering. Uitstekende prijs. Goede communicatie

Top! Snel geleverd. Levering goed te volgen. Goede afhandeling.

goed produkt! Prima service!

Helaas was er iets mis met de bestelde brander, maar na één telefoontje (prima bereikbaarheid!) had ik binnen 2 dagen een nieuwe uitstekend werkende brander in huis.

Vlotte levering volgens afspraak

Op tijd voor mijn vakantie!

Heldere communicatie, snelle levering

Ruime keus, heldere website, prettige leveringsvoorwaarden.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort