De bestelling werd professioneel afgehandeld en heel snel geleverd

Ik ben zeer tevreden, de bestelling werd professioneel én snel afgehandeld en zorgzaam verpakt, netjes besteld

uitstekend!

duidelijke productinfo; persoonlijk (tel.) contact & helder advies; vlotte levering. kortom prettig e-winkelen hier.

Fantastische service

Normaal ben ik niet van de chat bij de webwinkels, automatische antwoorden waar je niks aan hebt. Maar hier antwoordde Wouter. En Wouter nam mijn vraag serieus, zocht direct zaken op en heeft mij uitstekend geholpen. En ook nog snelle levering!!

Uiterst vriendelijk en snel

Uiterst vriendelijk en snel geholpen goed advies en snelle levering

Snowboard zag er goed eruit op een klein deukje na

Snowboard zag er goed eruit op een klein deukje na maar dat is ook lastig om weg te halen het viel me wel op dat de randen bijna geen slijpkant meer hebben maar dat kan natuurlijk ook liggen aan de vorige gebruiker voor de rest was het geld wel waard

Uitstekende service

Goed advies en uitstekende service.

Prima verzorging.

Eerste ervaring, bedrijf was mij niet bekend. Keurige E-mail reactie, eenvoudig te bewerken website, daarna snelle correctie afwikkeling en aflevering.

Prima gerief

De rugzak 'Exped Lightning 60 Women' is een echt lichtgewicht - enkel spijtig dat het de inhoud niet lichter maakt :). Heb nu 1 dagtocht met 11 kg gelopen. Ik ben 1.60 en hij is goed aanpasbaar voor die ruglengte. De steun aan schouders en heupen is van een optimale stevigheid zonder hard aan te voelen. De aanpasbaarheid van de hoogte van het borstriempje is beperkt en iets te hoog vergeleken met mijn vorige rugzak. De grote steun in de onderrug draagt ook veel gewicht op een goede plaats. Wordt wel wat zweterig, maar pas ervaren bij uitdoen van rugzak, ik blijf er blij mee. Er is dus héél goede verdeling van gewicht. Er zaten geen reserve-onderdelen of extra stof en lijm bij, noch enige uitleg. (Weet niet of dit altijd zo is of enkel omdat ik laatste exemplaar had) Ik heb ergens gelezen dat je de metalen steun die het frame vormt, kan verwijderen voor vliegreizen. Klopt dit ?

Snelle levering tegen goede prijs

Snelle levering tegen goede prijs. Productkwaliteit goed.

Gewoon erg goed!

gewoon duidelijke website met zoeken, gewoon goed overzicht, gewoon goed bestellen, gewoon enorm snel verzonden, zeker gewoon snel bezorgd, gewoon heel goed verpakt. Eigenlijk gewoon erg goed!!!

Goed product ^^

Ik bestelde een lit van hydroflask en werd de volgende dag geleverd :D. Ook was dit letterlijk de enige site waar deze dop verkrijgbaar was, de andere winkels die dit verkochten waren letterlijk fake... Ben blij met de service ^^

Zeer snelle levering van het product.

Product geleverd conform geplande datum. Duidelijke communicatie.

Heel snel mijn pakketje ontvangen en ook heel fijn geholpen toen ik zelf een domme fout had gemaakt. Ik zou jullie zeker aanbevelen!

Snelle levering, netjes en vakkundig verpakt! Aanrader!

Geen opmerkingen. Vlotte levering.

Geen opmerkingen. Vlotte levering.

Snelle levering.

Snelle levering en prima kwaliteit.

Super snelle levering.

Snelle levering, ik had wat vragen vooraf en na levering. Allemaal snel en kundig beantwoord. Top!

Snelle levering zoals vermeld en gelukkig levering via postnl

Prima alles ging zoals op de site beloofd. Deze zaak raad ik aan.

Hele snelle levering

's middags besteld en de volgende dag al in huis. Wel jammer dat ze verzendkosten rekenen, terwijl het elders gratis was. Maar gezien de slechte reviews van die andere website ben ik voor de betrouwbaardheid van Snowcountry gegaan, ondanks dat het wat duurder was.

Snel geleverd voor een goede prijs

Brander op vrijdag besteld en op zaterdag stipt binnen afgesproken uur geleverd

Ze nemen alle tijd voor je!

Prima en snelle verzending !

Snelle levering, goede spullen.

Fijne rugzak besteld en de afhandeling en levering ging goed en snel. Artikel zeer naar tevredenheid.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort