Heb een board besteld dat als demo is gebruikt. Ziet er nog prima uit voor de prijs die ik heb betaald. Was ook snel geleverd zoals altijd.
Daar doen wij het voor Ed! Hopen dat je veel plezier aan je board gaat beleven.
Splitboard met bindingen en stijgvellen gekocht, dit is het adres hiervoor! Erg goed geholpen door aardige vakbekwame medewerkers Top! Kan niet wachten tot ik weer op wintersport kan!
De langste dag is weer geweest Ronald, dus winter is coming :).
Ik had bindingen gekocht en had wat vragen. Ik kreeg hier snel en duidelijk antwoord op. Binnen een dag had ik de bindingen in huis. Heel fijn geholpen!
Fijn om te horen Joey, bedankt voor je review!
Voor mij zoon een paar bindingen besteld, hierbij goed en snel advies gekregen.
Top Ivo, dit is natuurlijk waar wij het voor doen en jou review maakt ons happy! Thanks
Echt een plezier en mij go-to winkel als het om wintersport artikelen gaat
Jou review zegt alles waar wij het voor doen! Super bedankt! Sportieve groet, //Dennis en uiteraard ons hele team
Eenvoudig te bestellen. Op tijd geleverd. Dienst verlening zoals het hoort te zijn.
En een top klant! Dank je wel!
Snelle en kwaliteistvolle levering van een degelijk product!
Bedankt voor de mooie review Jan!
Ik bestelde op vrijdagavond om 23:15u. 1x G3 ION 12 tourbindingen (welke zelden afgeprijsd zijn). In dit geval waren ze in een aanbieding die ik niet kon laten gaan. Door het weekend duurde levering iets langer, maar dinsdagochtend had ik ze in huis, keurig door een traceercode op de hoogte gehouden. Super tevreden, kan niet wachten op hete volgende seizoen. De set heb ik gecompleteerd bij een bekend adres in Bilthoven waar deze bindingen zonder probleem met originele mal gemonteerd werden. Ook meteen G3 ION crampons en stijgvellen erbij. Touren maar!
Soms moet je geluk hebben Ebbo, is je gegund :). Ook mooi om te lezen dat je de set hebt gecomplementeerd bij MK Skiservice, mooie zaak en goede collega van ons. De langste dag hebben we weer gehad en na de hitte op naar hopelijk een mooie (corona "arme") maar poederrijke winter. Sportieve groet, //Dennis Team Snowcountry
correct en snel ontvangen
Dank je wel Menno
Schoenen besteld en waren snel binnen.
Bedankt voor je review Natasja
1 product voldoet perfect, 1 Product past niet, retourzending gratis, creditnota en retournering bedrag heel snel
Ik hoopte op de oudere versie zolas getoond waar ook de oogjes aan zaten zodat daarmee een Shelter kan worden gemaakt met enkel de buitentent. Verder prima grondzeil.
Hoi Remco, Jou review is er helaas tussendoor geschoten. Terechte opmerking, wij waren in de veronderstelling dat dit een carry-over product was. De foto gaan we aanpassen, mocht je nog op- en of aanmerkingen hebben dan horen we dit graag. Sportieve groet, //Dennis
Bedankt voor de snelle levering
Geen dank dat doen we graag.
Snelle levering, goed product. Alleen niet wat ik persoonlijk zocht.
Ordered a new backpacking pack and had to swap for another size. Both orders delivered in less than two business days to Belgium and I received regular updates on the status of the shipments as well as the return (couldn’t have been easier). Really a pleasure to order from and interact with the team at Snowcountry. I will definitely order my next pack from them.
Correcte en snelle levering na een goed advies. Tot de volgende x.
Dit is waar wij het voor doen! Dank je wel Raymond
Alles gegaan zo als afgesproken en verwacht
Ik twijfelde over de torso van de backpack Osprey Atmos 50 AG en heb twee maten besteld, de M en de L. Thuis uitgeprobeerd en de M beviel me het beste. De retour van de L verliep perfect en het bedrag werd zonder vragen meteen bij ontvangst en controle terug gestort. De logistiek rondom de bestelling verloopt ook zoals aangegeven op de website.
Wat een mooie review en bedankt voor de terugkoppeling. Transparantie is waar wij voor willen staan. Sportieve groet, //Dennis Team Snowcountry
Vooraf mijn 2 vragen zorgvuldig beantwoord. Toen de schoen van mijn voorkeur in 2 maten opgestuurd. Na terugzenden van 1 paar binnen no time geld terug
Om iets tot een succes te maken heb je toch 2 partijen nodig. Dank je wel voor je mooie review. Team Snowcountry
Beste prijs voor het model met juiste lengte op voorraad. Levering zelfs in deze tijden de dag erna. Klantenservice reageert ook snel en duidelijk. Verbeterpunt: bindingen afstellen was niet inbegrepen
Beste Edward, Bedankt voor uw bestelling en review. Ik wil u graag uitleggen waarom wij de skibindingen niet "fijn" afstellen. Dit heeft puur te maken met uw veiligheid. De ski wordt niet afgesteld op individuele behoeftes aangezien wij niet uw skischoen bij de hand hebben om de fijnafstelling mogelijk te maken. De zool kan afgesleten zijn, het teenstuk drukt op de glijplaat etc. Wij willen het niet op ons geweten hebben dat de skibinding niet goed staat ingesteld en u dus eigenlijk door ons toedoen blessures kunt oplopen. Even een feitje een derde van al het knieletsel komt door verkeerde instelling van de skibinding. Wij vinden dat wij als specialist het niet kunnen verantwoorden om ski's fijn af te stellen. Goed artikel (voel je niet verplicht) https://www.wintersport.nl/weblog/bericht/462286/alles-over-het-afstellen-van-skibindingen //Dennis Team Snowcountry
Ik heb mijn snowboard en mijn vriendin haar skies gekocht bij snowcountry. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop. Personeel heeft veel kennis van zaken en geeft advies op maat.
Geweldige review dank je wel.
Snel goed goed geleverd
Echte vakmensen!
Ik was eigenlijk niet van plan om een review te schrijven, maar als je dan een uitnodiging in je mailbox krijgt is de klik snel gemaakt. Ik heb de gewoonte om rechtstreeks te communiceren wanneer ik niet tevreden ben, wat ik ook heb gedaan. 2 keer zelfs voor deze bestelling. Op de website van Snowcountry werd duidelijk gemaakt dat ook in coronatijden de pakjes snel (binnen 1 dag) werden geleverd. Ik maakte dan ook hiervoor de keuze voor Snowcountry. Ik bestelde maandag, moest vervolgens rekening houden met een feestdag die voor ons, Belgen, onbekend was om dan uiteindelijk nog 2 volle dagen langer te wachten. Uiteindelijk werd mijn rugzak op vrijdag geleverd. Moest men niet gepretendeerd hebben snel te leveren, dan zou ik het vermoedelijk een goede service hebben gevonden. Ik heb die maandag nog meer dingen online gekocht die woensdag al bij me thuis geleverd werden. Zelfs uit Nederland. Het zou helpen de pretentie van snelle levering van de website te halen en daar een realistische boodschap te zetten. Koop ik ooit nog terug bij deze aanbieder? Neen.
Beste Joris, Wij vinden het vervelend dat we je bestelling niet volgens je verwachting hebben kunnen bezorgen. Echter is je bestelling wel volledige conform planning op woensdag verzonden (je bestelde maandag na onze cut-off tijd en dinsdag waren er inderdaad i.v.m. een nationale feestdag (bevrijdingsdag) geen pick-ups van onze transporteurs. Beide zaken werden op onze website aangegeven. Helaas heeft je bestelling vervolgens 1 dag vertraging opgelopen bij UPS, zeer waarschijnlijk door de Corona crisis. Uiteraard betreuren wij dit maar 1 dag vertraging kan helaas bij standaard verzending altijd voorkomen, ook buiten corona-tijden. Met vriendelijke groet, //Dennis Team Snowcountry
Ik heb een tent gekocht bij Snowcountry, dat ging snel tegen een competitieve prijs. Goede service.