SNel en efficiënt. Perfecte opvolging van mijn retour wegens te groot.

Perfect. Zoals het hoort.

Vlotte verwerking van de bestelling. Ski's werden heel snel geleverd!

Amazing

Geweldige service. Complimenten. Paul super bedankt voor je hulp ECHT TOP.

Professioneel en betrouwbaar

Verstand van zaken

prima levering

De schoenen kwamen snel en zaten keurig verpakt.

Snelle en nette levering

Nette levering. Compleet en heel. Goed verpakt. Telefonisch goed bereikbaar. Hoewel ik snap waarom de bindingen niet worden afgesteld staat dit wel anders op de site vermeldt.

Zorgenloos

Ik had een paar wandelschoenen gekocht. Bleken te klein. Maatje groter besteld en die eerste retour. Geld was snel teruggestort. Kortom, prima ervaring. 😀

Weer tevreden over de service en het product

Mooi product je kunt zien dat het kwaliteit is. Nog niet gebruikt, maar uit de recensies blijkt dit ook positief. Zeer tevreden over de goeie en snelle service.

zeer snelle levering

Ik had Grisport schoenen besteld helaas waren mij deze te breed en iets te groot, terug gebracht bij een post.nl locatie de volgende dag een mededeling dat ze het hadden ontvangen, na beoordeling krijg ik gewoon mijn geld terug. Ik hoefde ook geen pakketkosten te betalen was service van het bedrijf, ondank dat ik geen schoenen heb krijgen ze van mij een dikke 10!

Keurig en snel ontvangen!

Positief, betaling via ideal liep niet goed, na telefoontje keurig handmatig opgelost. Volgende dag schoenen in huis.

Prima levering.

Mijn ervaring is goed. Ik heb zelf nog even gebeld ivm de montage en afstelling van de bindingen. Dat was niet duidelijk. Daar had ik graag voor de levering wat meer duidelijkheid over gehad. Het telefoon gesprek was oké. Nu maar wachten op en prima winter zodat we de ski's kunnen uitproberen. Met vriendelijke groet Hans de Maar

Goede service en goede sale

Ik heb bij Snowcountry in de sale een A merk skihelm en Skibril gekocht met een mooie korting. De helm en bril waren snel op het afgesproken moment geleverd dus ik was helemaal blij met de service geboden door Snowcountry.

snelle en correcte levering volgens afspraken

Zeer snelle en correcte levering na 2 dagen van NL naar BE via DPD. Goede/eerlijke prijzen. Leuke aanbieding met korting.

Goed en snel advies.

Bij het aankopen van mijn kies heb ik goed en snel advies gekregen. De prijs in de aanbieding was redelijk goed.

everything is fine

Everything is fine. Good discounts. I liked everything.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Alles netjes volgens afspraak ontvangen

Alles netjes volgens afspraak ontvangen

Top site, top informatie, snelle levering

Deze website zit zeer goed in elkaar om op een snelle manier de correcte informatie over de ski's terug te vinden. Ook het bestelproces verloopt uitstekend en heel transparant. Ski's worden goed ingepakt verzonden en komen reeds de volgende dag aan (in België). Gewoonweg top en voor herhaling!

Wederom snelle levering met goede service ivm bindingen omzetten op nieuwe ski's

Na het bestellen van een nieuwe set ski's mijn bindingen opgestuurd naar snowcountry, deze zijn netjes gemonteerd. Waarna de volledige bestelling snel naar mijn berstuurd is!

Netjes, snel en het juiste geleverd

Voor mij voor het eerst via de webshop besteld ipv langs de winkel gegaan en dat is mij goed bevallen. Nette prijs en snel geleverd.

Top!!

Snelle levering en ook bij retour sturen bij te grote maat snelle afhandeling en terug storten van betaalde bedrag!

Goed.

Alles is goed verlopen.

snelle en duidelijke online communicatie over het product

zeer nuttig en snel, levering is ook snel gedaan, helaas was de maat die ik had besteld te klein

Super. Verstand van zaken. Snel en flexibel.

Door de ongeplande sluiting van de showroom wat meer zaken retour vanwege het alleen thuis kunnen passen en beoordelen. Supersnel de retouren volledig adminstratief verwerkt. Dank. Kijk uit naar weer eens een showroom bezoek.

Altijd snel en super klantvriendelijk!

Snowcountry biedt in mijn ogen goede service, goede communicatie, vakkennis en de beste prijzen.

Besteld en dag later geleverd, fantastisch!

Besteld en dag later geleverd, fantastisch!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort