Deskundig advies bij de aankoop van skischoenen

Wouter heeft ons goed en deskundig geholpen bij het uitzoeken van nieuwe skischoenen vellen.

Mooie jas tegen goede prijs, snel bezorgd

Mooie jas gevonden in de webshop voor een mooie prijs. Communicatie na bestelling goed (geen persoonlijke communicatie gehad alleen de verzendnotificaties en dergelijke) en de jas dus snel in huis.

Top! Super snelle service

Donderdag voor de vakantie nog een nieuwe bril besteld! Vrijdag geleverd voor een scherpe prijs. En zaterdag mooi meegenomen naar Oostenrijk, bevalt super!

Super service;

Snowcountry heeft topmateriaal voor de toerski en freeride, deskundig geholpen in een prachtige shop.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering, ook snel geld retour

Ik heb twee verschillende Gore-Tex jassen besteld. Allebei van zeer goede kwaliteit. Levering was volgende dag thuis. Één jas ging terug, geld was weer binnen twee dagen terug op mijn rekening. Top.

Prima telefonisch advies en scherpe prijzen

Goede ervaring

Goede service, snelle levering en snel antwoord op retour

Vooral blij met snelle antwoord op retour en geleverd product. Snelle levering,

Mooie spullen voor scherpe prijs

Top zaak.

Snel en goed

Informatie op de website was duidelijk zodat de juiste keuze gemaakt kon worden. De spullen werkden de volgende werkdag bezorgd en waren zeer netjes verpakt.

Als vanouds geholpen thx Dennis

Weer goed advies gekregen voor een nieuwe skibril.

good place to shop

This time all went quick and very happy with my purchase

Supergoede en snelle levering

2x een tas besteld, supersnelle levering.

Altijd perfect geholpen! Super bedrijf!

Zeer goed erg tevreden!

Heb zeer mooie Skis besteld en gekregen. Volgende week voor het eerst in de sneeuw met de ski’s ben erg benieuwd!

Super "Smooth" en correct.

De service van Snowcountry was echt erg vlot en correct. UPS had wel niet afgeleverd bij het voorstelde afhaalpunt te Leuven, wat een ommetje met de wagen betekende. Dank voor jullie service en correcte afhandeling.

Snelle service en bereikbaar

Jack snel geleverd, voor wisseling van kleur gebeld en goed contact gehad voor ruil. Wel opvallend dat je niet per direct een bevestiging ontvangt in je mail. Dat duurt ff.

Product naar verwachting, snelle levering.

Snelle en correcte bezorging, product voldeed prima

Pakket was heel snel geleverd Wij hadden meer besteld ivm kwaliteit/maat. Retour verwerking is ook zeer snel geregeld

Altijd prettig zakendoen met Snowcountry!

Goede producten, goede service, als ik iets voor wintersport wil inkopen check ik altijd even Snowcountry!

Eenvoudige selectie, snelle verzending

Efficiënt en snel

Efficiënt en snel - top!

Goede, snelle levering en service.

Snowboots gekocht en twee weken later waren ze in de sale. Gebeld en kreeg de laarzen alsnog voor se saleprijs. Prijsverschil werd direct teruggestort. Leuke, vlotte mensen aan de telefoon die het regelden.

Makkelijk bestellen, eenvoudig retourneren

Helm besteld, snel geleverd. Bleek net te klein. Kosteloos retour gestuurd en geld snel terug op mijn rekening. Tegelijkertijd helm maatje groter besteld, snel in huis.

Super snelle service!

De snowboots zijn top! In maart uitproberen in de sneeuw!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort