De beste zaak in nederland voor ietswat speciale producten. Je word er altijd goed geholpen met goede adviezen. Kom hier zeker terug.
Snelle en correcte levering!
Super geholpen!
Goede service, vragen goed beantwoord!! Levering was ook top!!
Beste Bob, Bedankt voor je bestelling en review. Ik wil je graag uitleggen waarom wij de ski's niet "fijn" afstellen. Dit heeft puur te maken met veiligheid, bij de ski heb je ook een formulier ontvangen waar dit op vermeld staat en hoe dit geregeld kan word. De ski wordt niet afgesteld op individuele behoeftes aangezien wij niet jouw skischoen bij de hand hebben om de fijn afstelling mogelijk te maken. De zool kan afgesleten zijn waardoor de anpress-spannung niet goed staat, het teenstuk drukt op de glijplaat waardoor de ski niet uitgaat bij val etc. Wij willen het niet op ons geweten hebben dat de skibinding niet goed staat afgesteld en iemand dus eigenlijk door ons toedoen een blessure oploopt. Lang verhaal kort: Zonder skischoen ter plaatse is het onmogelijk een veilige instelling te garanderen. Sportieve groet, //Dennis
Originele beoordeling
Goede service, het enige minpuntje is dat mn ski’s niet goed zijn afgesteld. Mn skischoenen pasten er niet in en dus stel ik dat op bestemming af. Geen groot probleem thoo!! Verder geweldige klantenservice!
Uitstekend advies, snel geholpen, adviseurs die weten waar ze over spreken!
Top dank je wel voor de mooie woorden!
Als je echt goed advies wil, ga dan naar Snowcountry.
Super fijn om te horen! Dank je Ellen
perfecte levering
Snelle levering en een super goede tas van Osprey
Productinfo op de website altijd betrouwbaar, bestelproces loopt vlot, levering altijd snel. What more can I say.... altijd meer dan tevreden.
Nieuwe skis gekocht en verzocht deze te boren zoals dat enkele jaren geleden bij een aldaar besteld model was gebeurt. Geen nieuwe bindingen gekocht dus. De skis werden keurig voorgeboord en inclusief schroeven afgeleverd binnen enkele dagen, zodat ik daarna zelf de oude bindingen opnieuw kon monteren. Opnieuw top service!
Net bedrijf, reageren snel op vragen en wordt netjes op de hoogte gehouden van de levering. Helaas kan ik dit niet zeggen over de diensten van de transporteur. Moeite moeten doen het bestelde artikel te kunnen ontvangen, ups was van plan het artikel terug te sturen zonder een nieuwe bezorg poging te doen.
Bedankt voor je review Sander, Transporteurs breek mij de bek niet open :). Liefst zouden we alles zelf doen, maar helaas is dat een onmogelijke opgave. Gelukkig is het goed gekomen. Sportieve groet, //Dennis
Webshop is duidelijk, simpel en je krijgt wat je verwacht. Aanrader.
Uitstekende service en advies. Snelle verzending. Top!
betrouwbaar en correct
Professionele service zoals het hoort met kwalitatief gerief aan goede prijs. Ik blijf klant!
heel goed, miste alleen een snowboard tas bij de bestelling. aangezien het een bestelling van 700 euro was. Had ik wel een tas erbij verwacht.
Bedankt voor je mooie bestelling Wijnand. Helaas is het niet altijd mogelijk om een tas gratis bij een bestelling te leveren. Gaan de boards in de korting dan schakelen wij de gratis boardbags uit. Ook op de website proberen wij geen valse beloftes te doen en geven wij altijd aan als er een tas bij zit. Korting en tas gaat helaas niet helemaal samen, ook bij ons moet het uit de lengte of de breedte komen. Sportieve groet, //Dennis
Super service!!
Snelle levering en goede aanbieding. Werd goed geïnformeerd over verloop bestelling.
Hele ruime keuze, goed advies over maatvoering (via mail opgevraagd), snelle levering, helemaal top!
Zeer fijne warme handschoenen. Ideaal voor wintersport.
Met mijn ontvangen jack was helaas wat mis. Ontzettend fijn om vervolgens een uiterst vriendelijke en behulpzame klantenservice te ervaren. Thumbs up voor Snowcountry!
Fijn om te zien dat snowcountry een leuk assortiment heeft. Veel op voorraad en snel leverbaar! Top.
Mijn rugzak werd supersnel bezorgd, steeds met statusupdates hoe ver mijn order was.
Alstjeblieft bezorg niet meer met UPS. Heb hier veel gezeik mee gehad met bezorging, ze hebben slechte klantenservice. Zou 4 euro extra betalen om gewoon normale bezorging te hebben.
Beste Olof, Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat je veel problemen hebt ondervonden met UPS. Het stomme is dat UPS by far de hoogste klanttevredenheid heeft van alle vervoerders die wij momenteel hebben en of in het verleden mee gewerkt hebben. Hier betalen wij dan ook flink voor. De kostprijs per pakket liggen minimaal 2x zo hoog dan bij bijvoorbeeld een GLS. Ander punt is dat wij geen ski's en of andere grote pakketten kunnen verzenden met PostNL, DPD en DHL en dus afhankelijk zijn van UPS en of GLS. Mochten wij met GLS gaan werken dan kunnen wij 2 mensen extra aannemen op de helpdesk om zoekgeraakte en beschadigde pakketten te laten afhandelen :). Sportieve groet, //Dennis
Snowboard met bindingen gekocht. Mooi assortiment met een hoop merken en maten die ik bij geen enkele andere Nederlandse winkel kon vinden. Alles werd snel geleverd, het liep alleen wat moeizamer toen ik het snowboard wilde retourneren. Ik moest hem retourneren via UPS maar ben bij 3 afgiftepunten geweigerd omdat het pakket te groot was. Vind het toch een beetje een merkwaardige keuze om als wintersportzaak te werken met een vervoerder die pakketten van ski/snowboardformaat weigert. Maar na uitstekende hulp van de klantenservice heb ik hem alsnog via een andere vervoerder kunnen retourneren, dus al met al een positieve ervaring.
Beste Casper, Probleem zit in feit dat alleen UPS grote pakketten accepteert om te verzenden. DHL, Fedex, Postnl etc. weigeren pakketten boven de 150cm te verzenden, dus we hebben niet eens een keuze al zouden we het graag willen. De overige vervoerders ook waarmee jij hebt geretourneerd halen simpelweg niet het niveau van UPS en dit zorgt voor een nog veel grotere frustratie. Wij zijn dagelijks in gesprek met vervoerders maar dit is nog niet zo makkelijk als dat het lijkt. Sportieve groet, //Dennis