Wisselend

Had vooraf contact opgenomen (via e-mail) over de kleur van de base (snowboard van 600 euro). Op dit moment waren er nog 3 in voorraad. Werd me versteld dat ik dit bij de opmerkingen kon zetten en indien niet beschikbaar zouden ze contact opnemen. Board netjes geleverd maar niet met de juiste kleur base. Was helaas geen contact opgenomen. Mocht hem wel terug sturen maar er waren geen andere meer in voorraad. Zou beter zijn als ze mijn verzoek pro-actief hadden behandeld en gekeken wat er in voorraad was.

Uitstekende service!

In de winkel langsgegaan zonder enige kennis van snowboardschoenen. Alle tijd werd genomen om mijn voeten te laten opmeten via een 3D scan om mij de juiste schoenen te laten passen. Daarbij de betreffende details uitgelegd. Hierdoor heb ik echt de perfect passende schoenen met tevredenheid kunnen kopen.

Gekregen wat gevraagd binnen afgesproken termijn

Zelfs met uitleg erbij !!

Vlot en snel geleverd

Geen opmerkingen. Alles zoals verwacht.

Prima prijs kwaliteit verhouding. Snelle reactie en goede levering met UPS!

Super geregeld

Snel en adequaat. Mooie webshop.

Nog nooit zulke goede ski s gehad!

Goede en snelle afhandeling van de order.

2 artikelen besteld en deze zeer snel verwerkt. Volgende dag al de spullen in huis. Dikke duim hiervoor.

Lightspeed

m.a.w. supersnel!

Goede prijzen en klantvriendelijke medewerkers!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar geleverd. In goede stevige verpakking verzonden en binnen de aangegeven termijn netjes geleverd. Top service.

Blij met het snowboard, afleverkwaliteit viel tegen.

Eind december heb ik een Capita snowboard gekocht bij Snowcountry. Hoewel niet alles goed ging met de levering, is het snowboard net op tijd binnen gekomen en leverde dat geen problemen op. Echter viel mij de afleverkwaliteit wat tegen. Het snowboard zou kant en klaar geleverd moeten worden, maar het snowboard was droog en tevens niet scherp. Hierdoor heb ik hem alsnog voor onderhoud moeten wegbrengen. Ook heb ik een grijze beanie gekregen, terwijl ik een groene had besteld. Ik ben blij met het snowboard en ben vriendelijk en goed geholpen mbt de vertraging maar wellicht is de afleverkwaliteit een puntje van verbetering.

geweldig wat een kennis over de producten en advies van verkoper

zonder veel poespas een paar skischoenen helm bril en sokken aangemeten geholpen door lekker gemotiveerd personeel

Duidelijke website, eenvoudig en helder bestelproces, mooie selectie aan uitstekende spullen, goede prijzen en snelle levering! Wat kan je nog meer wensen?

Niks op aan te merken.

Alles was heel correct

Een overzichtelijke site.. makkelijk voor het kiezen en bestellen

Snel en professionele

Zeer snelle reactie. Juiste prijs.

Supersnelle levering en goede kwaliteit.

Zeer vlotte levering. Alles volledig naar wens!

Zowel de bestelling als de levering verliep zeer vlot. 2 dagen na de bestelling werd het materiaal geleverd.

top!

mijn product snel ontvangen top service

Droomzolder voor skiërs met bevlogen en kundige verkopers!

Met 40 jaar skiën in de benen op zoek naar een nieuw paar ski’s. Eerst gebeld met Maarten die mij Blizzard rustler 9 adviseerde. Leuk gesprek en hij nodigde mij uit om langs te komen in de shop in Hoevelaken. Daar hebben we voor en nadelen nog een keer doorgenomen en heeft Maarten ter plaatse mijn ski’s afgemonteerd. Ben nu net terug van lang weekend skiën en ik ben super tevreden! Zowel op als naast de piste een heerlijke ski, snel genoeg, lekker floaten maar ook lekker wendbaar.

Heel goed, zou er zeker nog eens bestellen.

Ski’s gekochte, contact was fijn en snel en waren binnen 3 dagen in huis.

snel, klantvriendelijk, perfect

erg makkelijke site, doordat ik de verkeerde maat had besteld moest ik retouneren wat heel gemakkelijk ging. eigenlijk gewoon helemaal niks aan te merken,,,

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie

Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke communicatie

goed!

Snel bezorgd en prima communicatie!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort