Telefonisch zeer goed geholpen!

Zeer compleet in de communicatie

Zeer prettig in communiceren. Goed product ook zit comfortabel!!

Snelle en correcte levering

Snowcountry heeft een grote voorraad en dat blijkt echt te zijn, want zij konden mijn jas leveren terwijl andere aanbieders van hetzelfde merk overal in Europa al "uitverkocht" zijn. Dus niet alleen maar een mooie webwinkel met goede prijzen, maar ook daadkracht erachter.

fantastisch gewoon. Rene bedankt!!!

Kwam buiten winkeltijden, en voor een broek die niet lastte, maar René kwam met een vervanger. Nu geniet in van een fijne wintersportvakantie!!! Bedankt team.

Rapidité et efficacité

1 puntje: de verpakkingsdoos kwam kapot binnen, inhoud perfect en top schoenen.

Alles prima + supersnelle levering

Mijn eerste bezoek aan deze online shop. Makkelijk te navigeren en een bestelling te plaatsen. Levering gebeurde reeds de volgende dag en was perfect in orde. 10/10 Ook de prijs was scherper dan bij andere winkels met hetzelfde product. Ik kom hier zeker terug kijken wanneer ik nog iets nodig heb voor de sneeuw.

Welke bestelling?

Ik mocht mijn bestelling niet ontvangen. Dit is bedoeld als kerstgeschenk en ik weet nu niet of ik deze op tijd zal ontvangen. Mijn adres werd niet correct doorgegeven door uw bedrijf. Ik kan dus niet tevreden zijn. Mocht ik ter compensatie een korting ontvangen dat wil ik de bestelling wel herplaatsen.

Veel kennis en erg klantgericht

Er is veel kennis in huis en Snowcountry wil je als klant helpen, niet om de meeste spullen te verkopen, maar om als klant blij te zijn! Ontzettend fijne mensen en veel keuze in het assortiment.

Goede aankoop gedaan door het duidelijke advies

Prettige ongedwongen sfeer

In het voorjaar al gevraagd om bepaalde DPS ski voor mij te bestellen. Ondanks moeite met levering door DPS is het Snowcountry toch gelukt de ski netjes af te monteren en te leveren

Top, nemen de tijd voor je en hebben veel aanbod

Top, nemen de tijd voor je en hebben veel aanbod

uistekend geholpen

vriendelijk en kundig geholpen. Juiste doorverwijzing voor spullen die ze zelf niet hebben.

Zoals beloofd :)

Netjes op tijd geleverd en goed verpakt!

Gewoon snel en correct..zoals het hoort!

Eerste maal besteld en alles prima geregeld...

De bestelling was snel geleverd maar er ontbrak 1 deel van de bestelling. Dit werd heel snel hersteld door Snowcountry en een dag later had ik het al binnen. Het is een van de weinige winkels die alle soorten en kleuren hydroflask flessen verkopen. Mijn dochter was blij met haar hydroflask coffee thermofles.

Zeer goed geholpen, waarbij alle tijd werd genomen om de spullen weer helemaal startklaar te maken voor het seizoen.

Mijn lievelings skiwinkel!

Groot assortiment, snelle levering, goede klantenservice en een mooie fysieke winkel! Twee keer wat besteld en beide keren zeer tevreden.

Goede snelle service van Snowcountry

Goed advies over welk materiaal het beste voor mij was. Boots online kopen is nooit handig maar ik had geen keus. Helaas een halve maat te klein. Boots terug gestuurd ik had meteen geld weer terug op mijn rekening.

uitstekende klantenservice!

Uitstekende klantenservice die gemakkelijk bereikbaar zijn & veel kennis met met u delen. Ik had mijn ski's een maat te klein besteld, deze werden direct gratis vervangen door een groter paar. Niets om over te klagen.

Goede en eerlijke voorlichting

Heel fijn geholpen. En ook achteraf was het geen probleem om de ski’s aan te passen aan de skischoenen. Goede bereikbaarheid. Je kunt je auto voor de deur parkeren

Top en snel

Leuke Black Friday Deal en snel geleverd.

Top! Snel met extra service

Snowboard besteld op Black Friday en had nog een extra verzoek omtrent de kleur. Kreeg snel reactie via mail (zelfs tijdens Black Friday) men gaf aan geen garantie te kunnen geven op mijn extra verzoek, maar het is men toch gelukt? Bedankt!!

Super service

Tijdens t online bestellen liep de betaling via mijn bank vast. Thijs van Snowcountry was makkelijk telefonisch te bereiken om toch te kunnen bestellen op de drukke Black Friday. Thanks!

Prima klankbehandeling, snelle levering incl het juist monteren van de bindingen op de ski

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort