Super super service.

In NL besteld, en zelf mee naar huis DK genomen gisteren 09 december. Voor we naar DK vertrokken gebeld en verklaard dat ik evt.die 14 dage returret niet kon houden omdat we in DK wonen. Geen probleem als het maar voor 21 december geretourneert word. Super service zonder probleem 21 dagen returret. Wil hel sikkert anbefele jullie hier in Denemarken. Groetjes Anneke Holte

Deskundig advies over de aankoop van mijn freeride ski's.

Met veel geduld een deskundig advies gekregen over de aankoop van off piste ski's voor een beginnend freerider. Ski's rechtstreek verstuurd naar ons appartement Residenz Waldsicht Top4 te Königsleiten (Ski-in Ski-out). Dit appartement is ook te huur via Micazu! Snowcountry is zeker een aanrader voor de aanschaf van ski's en snowboards. We komen zeker een keer terug.👍

Snelle levering, super website, snel antwoord op een mail. Top.

Snelle bezorging van prima passende snowboots

Snowboots van een gerenommeerd merk extra voordelig tijdens Black Friday! Heb brede voeten; maat groter bestellen? Toch maar even bellen over de juiste maat. De medewerker van Snowcountry wist mijn vragen helder te beantwoorden. Een dag later nam ik de boots bij een ophaalpunt in ontvangst. Het paar zag er fraai uit en paste uitstekend.

Geweldig hoe jullie me aan een paar nieuwe skis voor mijn dochter hebben geholpen, direct deskundig overleg over passende bindingen, kortom super goede www IT gecombineerd met persoonlijke service via email! Dank!

Top service en snelle online advies

Heel fijn online contact met goed advies en mooie opties.

tevreden

zeer goed

levering was snel. Echter de skibinding voldeed niet aan de technische verwachtingen wat betreffende de boorgaten. Zodoende retour gestuurd. Heldere handleiding met een retouretiket met een klik uit te printen.

Alles netjes verlopen , van kopen tot retourneren.

Meerdere keren een snowboard besteld, welke keurig waren verpakt en op tijd werden geleverd. Ook heb ik de winkel bezocht, waar gespecialiseerd personeel aanwezig was dat mij advies kon geven over materiaalkeuzes. Het grootste voordeel is dat ze zo goed als alles van elk merk op voorraad hebben. Dit kan omdat snowcoutry een grotere afzetmarkt heeft dan enkel Nederland, maar dit is voor mij wel de reden om naar snowcountry te gaan of hier te bestellen.

Wat een topservice

Super winkel

Mooie korting met black friday Items op stock die overal uitverkocht zijn Snelle verzending

Eerst een minder ervaren man

Later iemand anders erbij gehad en die kwam beter over bij mij en is allemaal goed gekomen

Helemaal geweldig

Ontzettend aardige mensen die goede hulp bieden als dat nodig is.

Snel en goed

Zoals verwacht goed en snel.

Snelle levering. Goed contact voor wat losse onderdelen

Uitstekende.

Zeer behulpzaam.

Ik ben uitstekend geholpen met het uitzoeken van de juiste uitrusting. De verkopers hebben veel passie voor de sport en daardoor extra veel kennis. Hierdoor kunnen ze je perfect helpen met het uitzoeken en ze nemen alle tijd voor je die nodig is.

Snel en goed geregeld

Zoals altijd snel en goed geregeld. Tot zover altijd goede service gehad met de ski's en skischoenen qua pas maken.

5 sterruhhhh

Top dat we in ons platte landje een shop als snowcountry hebben.

Bestellingsproces heel duidelijk, snelle levering in Zwitserland

Hele overzichtelijke website, heel eenvoudig om bestelling te plaatsen. Levering ook goed en snel door UPS naar Zwitserland.

Professionele, vriendelijke en zeer deskundige hulp.

Fantastisch hoe ik ontvangen en geholpen ben bij het aanschaffen van nieuwe skischoenen. Alles is gescanned en gemeten en daar is de juiste schoen bij uitgezocht. Deze is nog eens helemaal bewerkt inclusief op maat gemaakt zooltje om alles helemaal passend te maken. Heerlijk skiën zonder pijnlijke voeten. Een absolute aanrader om langs te gaan. Wouter heeft alle tijd genomen om me hierbij te helpen. Super!

Zeer professioneel geholpen en geslaagd

Wouter heeft ons zeer goed geholpen tijdens de aanschaf van snowboardschoenen

Snel, duidelijk en vooral goed!

Zeer positief, het bestelde werd snel geleverd en in uitstekende staat. Zeer zeker aan te bevelen.

Mooi materiaal. Snelle verzending.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort