Snelle levering (binnen 24 uur), mooi board voor goede prijs (overjarig) en keurig verpakt. Telefonisch contact en goed geholpen

Goede kwaliteit, prima service

Mooie, warme en goed geprijsde kwaliteits snowboots ontvangen. Fijne meedenkende klantenservice, klasse!

Snelle levering, prachtige producten en achteraf betalen na meerdere kleuren en maten thuis te laten komen om ze te proberen. Geweldig! Een van de betere webshop ervaringen die ik gehad heb!

Tevreden

Ik heb hier niets verkeerd over te zeggen. Vrij snelle levering, mooi ingepakt, geen beschadigingen. Ik ben een tevreden klant. Juist 1 vraag los van dit, sturen jullie soms gratis stickers op? Van merken rondom skate / snowboard merken,... Gtrz Laurents

Fijne site met snelle afhandeling.

Alles zoals ik het gewenst heb. Fijne site, snelle verzending en producten in perfecte staat binnen. Bedankt!

Positief verassende levertijd

Super fijne levering en contact!!

Na het bestellen van een nieuwe ski en rugzak super tevreden over snowcountry! Over de ski’s is er heel snel contact opgenomen door snowcountry voor de afstelling. Bij snelle levering waren de beide pakketten super netjes verpakt.

In een woord TOP!! Snelle leveringen

Super snelle levering en serviceTOP!! En daarbij ook nog de goedkoopste dan alle andere aanbieders online en winkel Wij hebben de back pack osprey fairview trek 50 besteld kado voor onze dochter . Ze was hier super blij mee. Kan iedereen snowcountry aanbevelen!

Goede kwaliteit, goede prijs en levertijd.

Goede kwaliteit, goede prijs en levertijd

Goede service, komt afspraak na en scherpe prijzen

Gebeld over informatie en de maat van de backpack. Goed geholpen en binnen 1 dag geleverd zoals beloofd. En de prijs stuk lager als de rest. Ik ben tevreden.!

Super snelle service

Snelle levering zeer goede verzending

top

altijd fijn om bij snowcountry te zijn

snel en goede service, telefonische uitleg was erg prettig

zeker het persoonlijke gesprek via de telefoon was erg goed.. ga zo door mannu.

alles OK

Perfect service!

The shop offers a big variety of products. My snowboard arrived on the next day in perfect condition. Totally recommend it!

Vlotte en correcte afhandeling

Scherpe prijs en goede communicatie.

Snelle levering van prima product

Product zoals omschreven. Snelle levering.

Super snelle en goede service

Ski's online besteld, goede complete informatie op de site. Een zeer snelle levering Netjes ingepakt

Een aanrader!

Al vele malen ski- en tour materiaal hier besteld. Was altijd heel goed. En als er dan eens een keertje iets mis gaat, reageert men zeer snel en kordaat. En lost het heel goed op. Dat is helemaal top! Bert

Perfect. Precies zoals je het wil.

Ronduit perfect. Goede prijs, goede telefonische bereikbaarheid en super snel geleverd. Schrijf normaal geen reviews maar maak in dit geval een uitzondering. Keep up the good work.

Bestellen zonder een hoop gezeik

Overzichtelijke site, mooie spullen en aanbiedingen en snelle levering. Top!

Duidelijk en goed

Ik wilde een skihelm van Sweet Protection en vond deze op de website van Snowcountry. Het bestellen is eenvoudig. Website is overzichtelijk en duidelijk. En de levering ging prima. Via de e-mail ben ik goed op de hoogte gehouden over wanneer het geleverd wordt.

Snelle en correcte levering.

Mijn ervaring met Snowcountry is naar volle tevredenheid. Snelle en correcte levering voor de beste prijs.

supersnelle levering van de allernieuwste pieps

De allernieuwste Pieps Pro Bt vond ik op de website van Snowcountry, met nog een leuke korting ook. Bestellen bleek een eenvoudig proces, de volgende dag werd de Pieps al afgeleverd. Top!

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort