Top merken voor een betaalbare prijs

Goede website. Snelle levering een uitstekende prijs.

Super snelle levering

Geen klachten. Alleen product viel klein uit dus helaas terug moeten sturen

Prima en snelle levering

Duidelijke website en de levering is vlekkeloos verlopen. Vandaag besteld en morgen in huis. Wij werden goed op de hoogte gehouden over het traject van het pakket.

Super snelle service

Makkelijk bestelproces en netjes geleverd!

Snel, goed en goede prijs

Alles zoals afgesproken voor een goede prijs. Helaas had ik het verkeerde artikel besteld maar met de retournering liep alles ook zeer vlot.

Super service!

Hebben hier rugzakken gekocht en hadden een foutje gemaakt, maar alles vlot kunnen retourneren. Snelle levering en communicatie! Een aanrader!

Bestelling voldoet aan verwachtingen en levering was snel. Prijs was lager dan de concurrenten.

Snelle goede service.

goede en snelle service / levering

Product goed en snel aangekomen

Alles goed gegaan. Product goed , op tijd

Precies zoals verwacht!

Begin oktober reizen mijn partner en ik af naar het prachtige Cuba. Geen hotel en overvloed aan luxe vakantie, dus een backpack stond op het boodschappenlijstje. Bij verschillende fysieke winkels backpacks gepast en uitgekomen bij dit model. Alleen was 'Snowcountry' vele malen goedkoper met betere voorwaarden en een snelle levering. De bezorgpartij was ook erg vriendelijk en handelde alles af naar verwachting. Ik kan het echt aanraden om hier te bestellen.

Snelle en goede service

Volgende dag in huis en een stuk goedkoper dan bij andere shops. Ik had een vraag over prijsverschil en dat werd meteen goed opgelost en heel klantvriendelijk.

Snelle levering en top support!!

Vriendelijk, snel en goed advies via de mail mogen ervaren! Ga zeker vaker wat bestellen bij snowcountry!

zeer correct

zeer snelle en correcte afhandeling van bestelling

Doe wat ze beloven

Duidelijke aangegeven hoe je zelf een skibril kan samen stellen. En een snelle levering. Ze doen wat ze beloven .

Tevreden

2x een bestelling gedaan, beide snel en netjes geleverd.

Snel en correct

Artikel werd snel en keurig afgeleverd in een stevige doos. Doos had wat kleiner gemogen.

keurig op tijd geleverd

eenvoudig te bestellen en artikel werd keurig op tijd afgeleverd

Hele goede service!

Omdat het product wat ik wilde hebben niet op voorraad was heb ik een mail gestuurd. Binnen no-time had ik antwoord. Na twee weken een bestelling geplaatst en die had ik razendsnel in huis. Je wordt tussendoor goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Top!

mega!

Mijn dochter is super enthousiast ! ze is super in gebruik een aanrader voor iedereen! mvg véronique

Alles geleverd en optijd

Mijn ervaring is heel goed en ben corect behandeld !!!!

Dit is een zaak waar online bestellen een feest is

Snowcountry weet hoe het moet; groot assortiment, goede website, concurrerende prijzen, prima communicatie en snelle verzending. Voor mij een eenvoudige keuze als het gaat om online spullen voor de wintersport te bestellen.

Super blij met de fles

Beste aankoop van het jaar

Prrrimmma!

Snelle levering, product zoals omgeschreven

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort