Goede en snelle service

Ik had een vraag over mijn bestelling in de chat. Hierop werd snel en adequaat gehandeld.

Super service!

Een hele scherpe aanbieding met een super snelle verzending!

Super shop!

Super snelle en accurate levering.

Goed spul en goede service

Fijne winkel om je snowgear te kopen. Met goede service. Bij twijfel over de maat van pak. Meteen via support een andere maat kunnen bestellen en de andere maat retourneren.

goed overleg mogelijk

Webshop met echte menscontacten

Gewoon uitstekend!

Mijn product was er super snel en keurig ingepakt. Geen overtollig inpak materiaal gebruikt en zo hoort het!

Goede producten, altijd snelle levering.

Aan het begin van het seizoen een lawinerugzak van Black Diamond besteld voor een goede prijs. Splitboard crampons maandag besteld woensdag aangekomen. Naar Oostenrijk via UPS. Altijd goede service, ook telefonisch goed bereikbaar.

prima.

snelle, correcte bezorging vh artikel.

Snel en duidelijk

Goede prijzen, omschrijving, kwaliteit en snelle levering

Ten voeten uit hartverwarmend!

Wacht nog even op volgende " sneeuwhoos", om snowboots te testen.

Goede service en snelle levering

Goede service en goed contact, zeer snelle leveringen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles, al met al zeer goed.

En goedkoop

Frustratie

Bestelling niet op huisadres..zoals gevraagd. Maar in een andere gemeente. Op een locatie af te halen. Op het tijdstip..zoals aangegeven was het gesloten. Smiddag weer retour door de sneeuw ,slechte wegen, op de fiets.

Goed en snel geleverd.

Xxx

Top service!

Vrijdagavond snowboots besteld omdat er sneeuw en koude voorspeld werd. Had ze zaterdag in huis en heb er meer dan een week heel veel plezier van gehad. Wellicht kom ik later nog eens terug voor wandelschoenen en een 40 liter rugzak.

ik wordt altijd goed en snel geholpen door Snowcountry

goede kwaliteit gear, snelle communicatie, simpele webshop. top!

Goed geregeld en snel geleverd

Alles naar wens verlopen.

Bestelling snel in huis en ben er super blij mee. Wanten van Arcteryx.

Goede website, top-collecties, duidelijk bestelproces en zeer klantvriendelijk retourproces en

Mooie website met een prachtig aanbod top-merken. Het bestelproces is helder en duidelijk, waarbij ook het retourproces bijzonder klantvriendelijk is

Fantastische service, mooie spullen

Winkelpersoneel denkt met je mee, zeer vriendelijk, geeft de ruimte om van alles uit te proberen. Uitstekende ervaring.

snelle levering, goede support

De bestelling was na enige tijd nog niet als bevestigd ontvangen. De opvolgende support, na reguliere openingstijden, was snel en volledig. Dit geeft uiteraard vertrouwen. De zending is snel ontvangen, dit was ook een voorkeur gezien de toepassing. Helaas bleek wel dat ik behoorlijk goedkoper uit was geweest bij andere partijen.

Goed uitgeruste winkel met uitstekende service

Uitgebreid assortiment en heel erg goed geholpen daar!

Snelle levering, prijstechnisch oke

Mooie sneeuwlaarzen de volgende dag al in huis.

Voor mijn man sneeuwlaarzen besteld omdat er zoveel sneeuw gevallen was. De mooie kwaliteitslaarzen werden de volgende dag al bezorgd. Mijn man heeft er dus nog dagenlang plezier van gehad.

Super ervaring

Snelle service en een geweldige prijs. Ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het bestelproces! Hier kom ik zeker terug.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort