3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen. Eerst keurig een bericht over de skischoenen die moesten passen op de bindingen. De levering was niet heel snel (5 dagen na bestelling), maar prima en in ieder geval volgens verwachting.

Het enige nadeel was dat de schoenen te ruim in de bindingen zat (en het gewicht te licht was afgesteld): daar kwam ik helaas pas achter bij de lift. Dit terwijl ik zelfs foto’s van de maat en schoenen had gestuurd (die ze zelf op voorraad hebben...). Kan gebeuren zullen we maar zeggen...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering, goede correspondentie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering; besteld en de volgende dag al in huis! De bestelde tas (Basecamp Duffel S) ben ik ook erg tevreden over; goede prijs voor deze fijne tas!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben weer super geholpen door snowcountry!! Eerst met m'n ski's en schoenen. En nu ook weer met kleding. Mooi ingepakt snelle levering. Toppie

Ga zo door!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooi product, snel geleverd!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede levering, product was in goede staat.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed contact gehad van te voren via telefoon en mail. Aardige jongens die weten waar ze het over hebben.

Jammer dat ze maar 2 dagen per week open zijn.

Pluspunten

Goede collectie. Snelle verwerking en levering van het bestelde product. Erg fijne website.

Ik zou graag bij het zoeken van ski's, naast de breedte, ook de lengte als filter willen instellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering, groot aanbod.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Gebeld met vragen over een eventueel paar nieuwe ski's die we snel nodig hadden; Keurig geholpen en binnen twee dagen hadden we ze afgemonteerd binnen. Net op tijd voor de vakantie:)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede levering Kwam zeer netjes in doos verwerkt aan met bescherming bij fragiele onderdelen Snelle levering Hadden mijn gewenste producten terwijl andere Nederlandse shops die niet hadden, of geen sale aanbiedde

Geen tot dusver

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, niets op of aan te merken.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

- laagste prijs - razend snelle levering - veilig verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Steeds snelle service! Retourneren is ook geen probleem.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en goede retourbeleid

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

goede verwerking van retourzending

de skibroek die ik had bestel werd op de juist dag geleverd. de dag waarvan ik 's nachts op wintersport van ging. MAAR deze werd op een moment op de dag geleverd dat er niemand thuis was, er is toen besloten de broek weer mee te nemen en niet bij de buren af te leveren. hierdoor heb ik geld betaald voor een skibroek die ik nooit heb kunnen gebruiken en daarom dus teruggestuurd heb. Aangezien het om een kledingstuk gaat ben ik van mening dat het niet nodig is dat mijn identiteitsbewijs bekeken moet worden + ik persoonlijk een handtekening moet zetten. Ik weet niet of dit voor jullie een relevante tip is of dit DHL's pakkie aan is.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leverling was netjes optijd! Product was super en functioneerde perfect zoals deze beschreven stond.

Een verbetering kan zijn de foto’s van het product.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Geweldig en op maat advies gekregen! Had graag mn snowboard ook bij Snowcountry gekocht maar wel super tevreden de winkel uitgelopen met nieuwe bindingen.

Pluspunten

Mijn mail met vragen wed zeer s el beantwoord, erg fijn. Nog sneller was de levering, wauw ! Nu volop de ski’s aan het testen...tot hiertoe goedgekeurd. :-)

Iets meer uitleg of specificaties bij de producten mag nog wel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Shopping here is like getting a blowjob in a Rolls Royce.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De communicatie, service en persoonlijke behandeling. Tevens verkoopt snowcountry topproducten. De manier waarop mijn probleem door Lambert werd opgelost getuigd van professionaliteit en klasse. Niets meer dan lof. Voordat ik mijn goggles aanschafte heb ik informatie gevraagd en kreeg snel een duidelijk antwoord. Zo ben ik heel blij met mijn aanwinst. Ik zal snowcountry bij iedereen aanraden! ( wat ik ook heb gedaan, een maatje van mij is ook super geholpen bij aankoop van zn jones snowboard.)

Geen!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Mooi materiaal Goed ingepakt

Binding niet afgesteld. Zelf moeten afstellen.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort