Pluspunten
Zeer snelle service S morgens gebelt s middag opgehaald Kompleet gemonteerd
Top, fijn om te horen!
Pluspunten
Perfecte service en levertijd was top!
Super, bedankt Willem
Thnx Morris:)!
Pluspunten
Prima geholpen. Nemen de tijd voor je. Dag later waren producten in de aanbieding. Als nog verschil terug gekregen.
Dank je Roderik
Thnx Richard
Pluspunten
Snelle levering en bij vragen snel antwoord. Ook waren hier ze ski’s die ik graag wilde het voordeligst.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt Patricia
Pluspunten
Hey dit vind ik de beste winkel voor winter sport ben dol blij met mijn nieuwe ski en zijn heek goed verpakt binnen gekomen dit is echt een top winkel tot snel weer grNaud
Thanks Naud, wij zijn ook fan van jou :D
Pluspunten
Ik heb een snowboardbril, Oakley Fall Line besteld, helaas mijn frame uitverkocht, kreeg gelijk een mail over of een vergelijkbare ook goed was. Na mijn reactie heb de goggle snel binnen gekregen! Helaas geen zakje om de bril in te doen. Ik heb hierover gebeld en kreeg de volgende dag het zakje binnen én een hoop vette stickers. Fijne klantenservice en gastvriendelijke. Snelle levering, zou zo weer wat bij jullie bestellen!
VerbeterpuntenGeef meer stickers weg! Helemaal bij Snowboard gear, en van jullie eigen bedrijf! Vette naam, mooi logo! Top!
Wat een leuke waardevolle review! Dank je voor de genomen moeite Ymke.
Pluspunten
Fantastic service! Super fast shipping! Responsive customer service!
Whoopwoop!! Thank you Georgios
Pluspunten
Heel vriendelijk en deskundig geholpen. Stralen duidelijk uit dat ze zelf achter hun producten staan.
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Hier doen wij het voor! Dank je Robert
Pluspunten
Snel, vriendelijk en zeer behulpzaam. Ben al jaren blij met SnowCountry :)
VerbeterpuntenNiets
En wij met jou Senel! Sportieve groet, //Dennis
Pluspunten
snelle en correcte levering
Dank je Kasper
Pluspunten
Zeer goeie overzichtelijke website ! De echte goeie specialistische producten, die niet allemaal mainstream zijn. Eerlijke prijzen en zeer nette leveringen!
Top Niels, dank je wel!
Pluspunten
Zeer snel en goed advies
Top, bedankt!
Pluspunten
Super goede service en perfecte producten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijk, deskundig en nemen de tijd om klanten te woord te staan
Pluspunten
Super begeleiding gehad bij het kiezen van het juiste board. De woman mind expander van Jones is alles wat ik zoek en meer! Momenteel sta ik tot mijn middel in de thiefschnee en geniet ik met volle toeren van dit surfie gevoel van het aangeraden board! Bedankt!!
VerbeterpuntenNul
Pluspunten
Snelle levering maar ook retour verwerking heel snel
Snelle correcte levering, voor een goede aanbieding! Alleen de pasvorm van de wandelschoen viel tegen. Na inlopen, 2x route van 5 km vallen ze boven op de wreef te krap. Dat is jammer,
Pluspunten
Snel en correct,
Pluspunten
Producten binnen 2 dagen na bestelling ontvangen. Er wordt snel op de e-mails gereageerd. Doordat ik onzeker was over de maat van de bindingen eerst via de e-mail contact gehad (waarop snel werd gereageerd) en uiteindelijk met mijn boots langsgegaan in de showroom en ontzettend goed geholpen. Snowcountry heeft veel kennis in huis, geven goed advies over de producten en nemen de tijd voor de klant.
Pluspunten
goede producten en snelle reactie op mijn vragen, snelle levering, goede online service met aanbevelingen die passen bij andere items in mn mandje. het past allemaal perfect
Pluspunten
Duidelijke site met alle info die ik nodig had. Vriendelijke en behulpzamen klantenservice en goed bereikbaar.
Pluspunten
Ik werd goed geholpen tijdens mijn bezoek. Ze luisterde goed en gaven goede adviezen over de te kiezen schoenen en eventueel nieuwe set ski's
VerbeterpuntenHet wachten duurde soms wat lang vanwege de drukte. Maar dat krijg je in het hoog seizoen.