5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great and thorough descriptions on the website, easy checkout process and fast/reliable delivery

• Speed/Delivery period

Pluspunten

Super geskied op mijn nieuwe ski's . Snelle en goede aflevering Chapeau!!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Wat een super winkel. Echte pro’s in advies en aanmeten van schoenen, ski’s en bindingen. Eerlijk advies ook qua ski en modellen. Nemen tijd en geen gehaast ondanks drukte en sluitingstijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijk, eerlijk en persoonlijk advies

Wellicht nog wat verbeterpunten op de site. Niet altijd even makkelijk om informatie van de producten te vinden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke retour regeling, daarnaast ook aardige klantenservice en snelle reactie.

Tot nu toe geen punten ondervonden die verbetering vergen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correcte levering,prima produkt,zeer goed prijs. Hier zou ik zeker nog bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed advies in de winkel Mogelijkheid om buiten reguliere openingstijden iets af te halen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Enorm veel op voorraad en erg goed geholpen door Stefan. Kennis en kunde van alles omtrent snowboarden waardoor zijn advies mij heeft geholpen in het maken van de juiste keuze. Van de week nog even met jullie gebeld en ook telefonisch erg netjes geholpen.

Als er toch een verbeterpuntje zou moeten zijn dan is dat de ontvangst in de shop. Van wat ik begreep is dit niet de core business maar wij hebben circa 45 moeten wachten tot iemand beschikbaar was voor advies over snowboards. Het viel mij op dat twee andere klanten ook al wat langer aan het wachten waren. Naderhand heeft de medewerker erg zijn tijd genomen en dat zegt natuurlijk ook wat, dit heeft dan uiteindelijk alles meer dan goed gemaakt!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levertijd, goed contact. Bij bellen ditect gezorgd dat levering volgende dag kan. Goede beschrijving van producten.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Perfecte levering en super snel. Ruime keuze van, in mijn geval, van goggle. Ben erg blij met dit product. Perfecte goggle van Oakley. Maakt zijn prijs helemaal waar. Topper!

Geen. Jullie doen het heel goed.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Had de bestelling de volgende dag in huis en ik ben prima tevreden over mijn Olang Stubai OC Nero Boots. Wat ik wel jammer vind is dat de Olang Montreal OC Cuoio helaas niet kleiner verkrijgbaar zijn dan maat 40; heb zelf maat 38/39. Anders had ik voor de Olang Montreal OC Cuoio gekozen. Snowcountry, mocht de Olang Montreal OC Cuoio in de toekomst verkrijgbaar zijn in de maten 38/39, laat het mij dan a.u.b. weten!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kreeg de kwaliteit waar ik op gehoopt had. Top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snowboard werd eerstvolgende werkdag bezorgd. Site is ook overzichtelijk.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Medewerker wist aan de telefoon waar hij het over had. Kon mijn vragen snel beantwoorden en denkt mee. Website is duidelijk. Prijs is goed.

-Levertijd klopte niet helemaal, er stond 2-3 dagen, maar het was de vokgebde dag al netjes in huis. Super natuurlijk! Maar er zijn mensen die als ze dat zien staan een andere webshop kiezen om hun product sneller te krijgen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitstekende telefonische ondersteuning.

Suggestie: onder ‘skibindingen’ een apart kopje ‘afstellen skibindingen’ opnemen met opmerking dat snowcountry geen skies (meer) afstelt. Reden: zoeken op snowcountry + afstellen skibindingen levert resultaat op met tekst dat snowcountry wél skibindingen afstelt. Dat is vermoedelijk een oude pagina en heeft bij mij tot verkeerde verwachtingen gewekt. Waardoor ik gebeld heb (en daar overigens keurig geholpen ben).

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke site, snelle levering. Top!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super aardige mensen!! Meedenkend!! Behulpzaam

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Niks op aan te merken, goed verlopen!

Twijfel over de website gehad. Oogt als instabiel en licht onprofessioneel. Wat weer gevolg heeft voor je vertrouwen in betrouwbaarheid. Terwijl dat niet hoeft! Gezien de positieve recensies!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Men denkt creatief mee en adviseert. Voor mijn verjaardag werd zelfs een klein gedicht op maat gemaakt :-)

Er werd het verkeerde product gezonden, het werkelijke was niet op voorraad (in tegenstelling tot de webshop). Gelukkig kon e.e.a. snel worden verholpen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Makkelijke site Overzichtelijk te bedienen

Geen verbeterpunten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service, nemen alle tijd voor en een hele goede uitleg over de materialen. Super vriendelijk

Ga zo door

Pluspunten

- goede service. - vriendelijk personeel. - levertijd redelijk (bezorg foutje daar gelaten) - voor herhaling vatbaar

voor nexttime. even goed opletten welke bezorgdienst jullie ook alweer hebben (UPS - PostNL) ??? ;-)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zijn klant gericht en vriendelijke personeel

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort