Pluspunten
Zeer ruime keuze. Ze nemen echt de tijd om tot de juiste keuze te komen. Testen zelf de ski's dus hebben goede info over de eigenschappen van de ski. Gewoon Top.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Misschien dat de winkel vaker open is.
Bedankt voor je mooie review. Winkel vaker open horen wij vaak, helaas kunnen wij ons niet splitsen en is de winter heel intensief voor het team. Hopelijk kunnen we dit in de toekomst realiseren.
Pluspunten
Mooi bedrijf, deskundig en gepassioneerd.
Pluspunten
Goede service en super snel geleverd. Kennis van zaken en goed advies.
Zeg je baan op en kom bij ons Alex! :D
Pluspunten
Zeer kundig en goede service
Dank je Frank
Pluspunten
Heel goeie service.
Thnx Bjorn
Pluspunten
Ik ben goed geholpen en met de juiste spullen naar huis gegaan. Prettige mensen met de juiste kennis.
VerbeterpuntenDe zaterdag is wel druk en voor het schoenen analyse deel wellicht niet altijd handig om dat dan juist op die dag te doen.
Top John, goede tip. Afspraken doordeweeks 1 op 1 wordt over het algemeen goed gewaardeerd.
Pluspunten
Kwalitatief aanbod
Dank je Willem!
Pluspunten
Altijd goed advies en voor een webshop is dat bijzonder
Dank je Jos!
Pluspunten
Zeer deskundig advies! Nemen de tijd voor de klant!
Dank je Bjorn!
Pluspunten
Goede snelle levering, goede info via mail! Was mijn eerste bestelling bij Snowcountry, is prima bevallen!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, mijn tip is, vooral zo doorgaan!!
Dank je Fleur!
Pluspunten
Goed op de hoogte gehouden van mij bestelling, zag er netjes uit verder en mooi aanbiedingen
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Altijd exact het juiste assortiment voor technische ski kleding en eqpmt, redelijke prijzen, snelle bezorging en top service bij problemen. Voorbeeld voor webshopa!
VerbeterpuntenEcht geen
Dank je Rob!
Pluspunten
Prima website, de juiste producten die ik zocht, af en toe goede kortingen
VerbeterpuntenIk had een vraag in de opmerkingen gezet en daar is niet meer op gereageerd. Dat was natuurlijk jammer. Bij jullie cadeaubonnen staat dat je meer waarde kan toevoegen aan de cadeaubon, maar dit kan dus nergens.
Pluspunten
Ik had bestelde lawinesafety artikelen een dag lager nodig vanwege vertrek naar Oostenrijk. Snowcountry heeft mij direct na de bestelling gebeld met de vraag of ze het met spoed konden opsturen zodat het er zeker zou zijn. Ook eerder bij een telefonische vraag ben ik goed geholpen, super service en kennis van wintersportartikelen!!
Bedankt voor je mooie review
Pluspunten
Super service!! Ik belde de helpdesk voor de inruiling van mijn Snowpulse cartridge, ik werd onmiddellijk en zeer duidelijk geholpen. Enkele dagen later is de cartridge thuis toegekomen.
Dank je Ward
Pluspunten
Snelle levering, eerlijke prijs, duidelijke omschrijving.
Pluspunten
Alles goed, snel en duidelijk qua levering en product!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Goede overzichtelijke site met een ruim assortiment!
Pluspunten
Vakkundig advies, persoonlijke aandacht en tijd voor mij als klant. Top!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
VerbeterpuntenSnowboard en bindingen samen verpakken. Het was mij niet duidelijk dat we twee dozen waren, vandaar ben ik ook twee keer naar het postkantoor moeten gaan
Pluspunten
Goed advies, persoonlijk contact. Verstand van zaken. Goed verpakt.
VerbeterpuntenChat functie op website
Bedankt voor je mooie review. Chatfunctie zijn wij mee bezig. Hopelijk dit seizoen nog live...
Pluspunten
Top service, Snelle levering, product netjes en goed beschermd verpakt!
Fijn om te horen Gijs
Pluspunten
Goede service: zijn bereidt om tijd voor je te nemen. Breed aanbod met duidelijke uitleg. Komen afspraak mbt levertjes prima na.
Top dank je wel voor je review
Pluspunten
Goed advies bij aankoop, snel geleverd
VerbeterpuntenHet assembleren van het splitboard was toch niet zo simpel
Hi Robin, Ben wel benieuwd waar je tegenaan liep. Het is een handigheidje zeker als je in de backcountry staat en je hebt een probleem is het goed om zelf alle ins en outs te weten van je splitboard. Groet Dennis