Zeer positief!

Kwalitatief goed en breed assortiment gecombineerd met specialistische kennis en prima prijzen. Daarnaast snelle bezorging en goede service. Retourneren van producten is soepel geregeld en geld wordt binnen enkele werkdagen terug gestort. Aanrader!

Helemaal happy met m'n nieuwe snowboard!

Mijn nieuwe snowboard (wel van het vorig seizoen, maar daarom juist scherp geprijsd!) werd keurig verpakt afgeleverd. Kleuren precies zoals op de website. Helemaal happy! Een aanrader!

Heerlijk warm

Met deze sneeuw heerlijk warme boots en al de dag na mijn bestelling binnen. Daar was ik erg blij mee.

zeer goed

ik moest cadeau hebben voor mijn kleinzoon hij is 1 maart jarig dus ik dacht zal maar op tijd bestellen. ik heb s.middags, besteld daags erna werd pakket al bezorgd, snowcountry krijgt van mij een dikke tien

fijne winkel

- alleen het deleten van artikelen was wat lastiger.

Uitstekend!!

Super zoals altijd

Behulpzame winkel

Heel fijn geholpen met advies door verschillende teamleden van Snowcountry. Ze hebben een gevarieerd aanbod in ski's en zijn goed bereikbaar. Bestelling en levering was zeer snel en gemakkelijk!

Geweldig ene dag besteld volgende dag in huis

Goedemiddag Ik had een paar snowboots Sorel besteld voor mijn kleinzoon ze zijn prachtig Hij heeft ze de hele week aan gehad in de sneeuw heerlijk warm en droge voeten Ik beveel jullie aan bij vrienden en kennissen Tot een volgende keer Vriendelijk groet Christa Lucke

Een paar Black Diamond wanten ‘s middags besteld en de volgende dag al in huis.

Goede service en advies. Snelle levering en top kwaliteit

Erg vriendelijke meneer aan de telefoon gehad die de tijd nam en meezocht voor een alternatief voor een uitverkocht product. Snelle levering en ben erg blij met de boots!

Super voor mekaar

Mooie snelle levering en de snowboots lopen super goed

Goeie service en snelle leveren

Goeie service en snelle levering! Mooie spullen en prettig contact via de chat en mail. Medewerkers hebben erg veel kennis en doen niet moeilijk om iets uit te zoeken.

Supersnelle levering

Snel geleverd.kwaliteit erg goed

top!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Best ski and winter gear/jackets shop in NL!

I ordered a ski binding for touring, super light, from ATK, which was not in stock. Maarten was really helpful and arranged the order from Italy. Then we got the binding mounted for free on our skis. Excellent service and quality! I also recommend Snowcountry for very good deals on top brands like Arcteryx gloves and jackets for winter sports and many nice technical equipment in general. Our favorite shop for ski touring and winter gear in NL!

Alles top

Super leuke communicatie Snelle verzending Heel leuke spulletjes

Snel en vlot

As usual vlotte verzending en alles compleet.

Mijn beoordeling naar Snowcountry is TOP

Pakket was mooi optijd, en goed verpakt. ( Is niet overal zo ) Dus ZEER tevreden met de service, THANKS ... !!

Snelle service en waren bereikbaar voor vragen.

Top.

Net een paar ski’s besteld; goede prijs, snelle levering, en telefonisch bereikbaar voor advies, kortom gewoon top. Het was de eerste keer dat ik bij snowcountry besteld heb, maar het zal zeker niet de laatste zijn ;-)

Geweldig savonds besteld volgende dag in huis

i.v.m slechte weer nog snel snowboots besteld. volgende dag in huis. dit is evht geweldig. bedankt

Mooi optijd zo als afgesproken super ondanks de drukte echt top

Lekker vlot afgehandeld, zonder flauwekul.

Servicegericht.

Keurige snelle levering.

Prima service.

Zeer betrokkken Perfecte service

Zeer professioneel bedrijf goede service. Ook al gaat er iets mis er wordt zeer kordaat doorgepakt om het geregeld te krijgen.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort