Pluspunten
Netjes en snel geleverd. Ook een snelle terugbetaling na retourneren.
VerbeterpuntenHet zou fijn zijn als je een product in de verkeerde maat kan omruilen ipv terugsturen en een nieuwe bestellen, vanwege de tijdelijk dubbele kosten. Gelukkig werd het retourbedrag wel heel snel teruggestort.
Beste Irène, Bedankt voor je bestelling en goede feedback. In het verleden hebben wij ruilen aangeboden. Onze ervaring heeft geleerd dat hier meer problemen uit voortkwamen dan voordelen. Ruilen is een omslachtig proces en de kans op voorraadfouten nam erg toe. Van ruilen komt huilen :). Sportieve groet, Dennis
Pluspunten
+ duidelijke klantenservice en website + snelle levering + goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpunten- geen, gewoon goede ervaring
Pluspunten
Snelle levering van de producten. Makkelijk returnbeleid. Voldoende informatie over de producten.
VerbeterpuntenEventueel achteraf betaling mogelijk maken?
Pluspunten
Prima product, goede prijs, snelle levering. Verzoek om inpakken (in opmerkingenveld) werd niet gelezen of genegeerd.
VerbeterpuntenDe aankoop betrof een cadeau; om die reden verzocht om in te pakken. Het product was niet ingepakt. Tenzij jullie een doos als inpakken beschouwen ;-) Over product tevreden verder.
Pluspunten
Duidelijke, correcte pagina en prima afhandeling.
Pluspunten
Goede producten en kennis. Vriendelijk
VerbeterpuntenAutomatisch retoursysteem.
Pluspunten
Snelle en behulpzame reactie vanwege de klantendienst toen mijn pakket langer wegbleef dan voorzien.
VerbeterpuntenBeloofde levertijd steeds proberen nastreven.
Pluspunten
Vriendelijk, eerlijk, behulpzaam en zeer vakkundig. Bij Snowcountry hebben ze echt verstand van zaken. Ze kennen hun producten goed en geven je een goed advies. Bij volgende aankopen kom ik zeker terug bij Snowcountry!
Pluspunten
Snelle levering, gunstig geprijsd
VerbeterpuntenZorg dat klanten direct bij de bestelling kunnen kiezen voor een afhaalpunt. De meeste mensen werken overdag en zijn dus automatisch niet thuis.
Beste, Bedankt voor de feedback. Als je bij ons in het afrekenscherm je postcode invult krijg je direct de optie een afhaalpunt te kiezen. Dit kan voor alle producten behalve ski's en snowboards. Je kan bij ons kiezen uit kiala/UPS en PostNL postkantoren. Met vriendelijke groet, Thijs de Jong
Pluspunten
Handige navigatie en goedkoper dan anderen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
net ingepakt snelle levering goede prijs
Verbeterpunteneventueel meer keuzemogelijkheden geven
Pluspunten
Mijn dochter heeft alles uitgezocht. Zij krijgt het snowboard op haar verjaardag eind september. Zal dus wel een geod bedrijf zijn.
Pluspunten
Had de dag na het plaatsen mijn bestelling in huis. Helemaal top!
Pluspunten
Snelle leveringen en goede prijs/kwaliteitverhouding. Niet overrated prijzen voor de merken die verkocht worden. Ook het retourbeleid werkt simpel en effectief
VerbeterpuntenIn het begin twijfelde ik of mijn bestelling wel geplaatst was omdat ik geen e-mailbevestiging kreeg. Toen ik op de pagina keek zag ik dat ik pas een mail kreeg bij de verzending. Gelukkig was de verzending vlot en kreeg ik snel een bevestigingsmail!
Pluspunten
Ik had wandelschoenen besteld en wilde ze ivm vertrek op vakantie zelf komen halen in het magazijn, dit was geen enkel probleem. Een zeer vriendelijke meneer heeft mij daar geholpen en ik kon ter plekke de schoenen passen en uiteindelijk ook omruilen voor een andere maat dan ik had besteld.
VerbeterpuntenIk heb enkel positieve ervaringen met Snowcountry en zal daar zeker opnieuw bestellen.
Meer uitleg rondom ski's, misschien een aantal 'ski-profielen' creëren waar de skier zich in kan herkennen: De avonturier, de piste-skiër, de beginner en de stunt-skiër (om maar een gek voorbeeld te geven). Hierdoor kan iemand die minder bekend is met deze materie, op een speelse makkelijke manier de best passende ski's uitkiezen.
Hoi Thijs, Allereerst hardstikke bedankt voor je feedback. We zijn hier wel mee bezig en hopelijk kunnen we dat komende winter ergens implementeren op onze site. Uiteraard is er altijd nog een team van ski-specialisten op onze helpdesk beschikbaar dat je ook telefonisch of via e-mail kan helpen met het kiezen van de juiste skis. Vriendelijke Groet, Thijs de Jong Snowcountry
Pluspunten
Goede website, snelle levering producten goed verpakt.
Pluspunten
Scherpe prijs voor een mooi tentje :) Levering duurde een paar dagen, maar het pakket kwam nog net op tijd aan om m'n tent mee te kunnen nemen voor een weekend weg.
Verbeterpunteniets preciezer de levertijden nakomen
Pluspunten
Goed product, geen problemen
Pluspunten
Prima service, goede prijs. Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Snelle levering - goedkoopste internetwinkel voor de rugzak van Deuter die ik zocht.
Pluspunten
Makkelijke, goed werkende site. Geen problemen bij de levering die ook nog eens snel was. Retourneren erg eenvoudig en snel geld terug ontvangen. Helemaal top!
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Alls liep zoals beloofd.