Pluspunten

Vaak goede prijzen en aanbiedingen. Tot nu toe altijd keurig op tijd geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Duidelijke website

Retour formulier meesturen met de aankoop is makkelijk bij retourneren.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede service. Snel geholpen bij vragen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ruim assortiment en kwalitatief hoog segment skikleding. Goede service en zeer tevreden met de aankoop van de Supernaut R Pant!

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Naast goede webshop en snelle levering nu ook een mooie vernieuwde showroom + deskundig personeel. Top team

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geregeld allemaal !

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer goede klantenservice met goed persoonlijk contact waardoor mijn ski's zonder meerkosten konden worden voorgeboord voor mijn bindingen.

Voor boren van ski's voor het overzetten van bindingen misschien als service aanbieden. Klanten hebben wellicht al toerbindingen en dan is het perfect om de ski's bij jullie te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik had 2 paar schoenen besteld. Een paar was helaas niet de juiste maat. Meteen even gekeken op de website. Die vertelde mij meteen even contact op te nemen met het kantoor. Zij zenden mij binnen 1 uur het retourslabel naar mij op. Meteen een andere bestelling geplaatst met de juiste maat, omdat het via deze manier sneller was. Ze hadden gelijk. Nieuwe maat binnen 1 dag binnen en het bedrag van de retour verzonden schoenen binnen 1 week terug op mijn rekening. Super goed service en klantvriendelijke medewerkers aan de telefoon. Ga zo door!

Geen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfecte verzorging

alles zeer goed verzord

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering en prima service!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Op tijd en goed in order bezorgd.

Geen, van mijn eerst ervaaring.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering. Goed/snel met communicatie. Mooi assortiment.

Een sticker meeleveren tbv retourzending ipv pdf die geprint moet worden.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ski schoen verwarmer/droger, perfect product!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heldere communicatie, niet moeilijk doen over een kortingsactie nadat de bestelling gedaan is, en vervolgens snel geleverd. Goed bezig, hou dat vol!

Gewoon doorgaan waar je mee bezig bent :)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super service. Showroom was eigenlijk gesloten maar als trouwen klant werd ik door Dennis en zijn mannen voortreffelijk geholpen. Ik kom morgen weer langs voor advies.

Zou leuk zijn als de showroom vaker open zijn door de week!

Pluspunten

Snelle levertijd en na dat ik niet thuis was kon ik het meteen ergens anders ophalen. Hoefde niet nog een dag te wachten. Komt overeen met de afbeelding op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren snel op vragen. Komen snel met een alternatief als iets niet op voorraad is. Mooi acties.

Nieuw snowboard besteld, zaten bij levering al krassen op de bovenkant. Wel jammer had graag als nieuw ontvangen. Misschien bubbel plastic er omheen bij verzenden? Mocht andere sokken uitzoeken omdat de bestelde niet op voorraad waren. Gaf duidelijk aan maat 47 te hebben. Maar kreeg een sok tot maat max 46. Jammer.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Correct. Snel. Belangrijk, reactie op vragen via mail. Heb dan ook een vriend aangespoord om zijn ski's bij jullie te bestellen.

Wat ik raar vond. Ik bestel regelmatig online en normaal krijg ik direct na de betaling een bevestigingsmail van de aankoop. Bij jullie niet. Aangezien het geld pas de volgende dag van de rekening was had ik ze bijna 2x besteld omdat ik dacht dat de betaling niet doorgevoerd was en ik ook geen bevestiging had ontvangen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

mooi product, snelle levering, duidelijk website.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Prachtige promo-acties voor ski-fanaten in de maand januari. Dat mag ook in de andere maanden uiteraard! prima liften en schitterende pistes, goede prijs/kwaliteit verhouding voor het restaurant.

Bij een brandalarm mag een compensatie aangeboden worden aan de aanwezige klanten onder de vorm van een tegoedbon / gratis skibeurt. Nu is er nog totaal niets doorgegeven van het alarm van 10/01/2018 met totale piste-ontruiming gedurende ruime tijd.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed geholpen na in eerste instantie het verkeerde artikel te hebben besteld.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Positief over de geleverde informatie aan de telefoon Op de website staat voor 16u besteld dag nadien geleverd en na 2 dagen nog niets ontvangen dus zeer negatief over de levertijd Indien dit deze avond niet geleverd wordt zal ik mijn order moeten annuleren aangezien ik dit product nodig had om op vakantie te vertrekken

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort