Duidelijke uitleg + snelle levering!

Bevlogen, kennis en de beste service mogelijk.

Je merkt aan alles dat de mensen van snowcountry zelf bezeten zijn van skiën en dat ze hun ervaring en enthousiasme aanwenden om hun cliënten maximaal te laten genieten van wintersport. Ingeleefd advies en prachtige spullen om het advies mee in te vullen. Absoluut maatwerk, of het nu gaat om ski's, skischoenen, sokken of stokken. Topstore!

Snelle service! heel blij met mijn bestelling en Snowcountry.

Snelle service! heel blij met mijn bestelling en Snowcountry.

Vlotte bestelling snelle levering prima service

Heel tevreden

Uitstekend retourbeleid

De Scott XL rugprotector bleek te klein. Helaas hadden ze geen grotere maten en heb ik elders een Komperdell protector besteld. Het betaalde bedrag was razendsnel op mijn rekening teruggestort.

Erg flexibel aanbod (skibril plus extra lenzen) en snelle levering

Goed idee van Snowcountry om bij de SMITH skibril vrije keuze te geven voor welke lens je wilt, plus nog 2 andere lensen ook naar keuze om direct mee te bestellen (tegen betaling uiteraard). Dat is veel beter dan het standaardaanbod van 2 lenzen waar je een vaste samenstelling van kleur hebt. De levering was ook lekker snel, de volgende dag, prima!

Snelle levering, volgende dag in huis. Product zoals omschreven op de website.

Mooi, compleet, maar kleur wijkt teveel af.

Kleur van de rugzak is meer bordeauxrood dan paars en met veel minder contrast in de twee kleuren, meer ton-sur-ton. Het grote verschil is niet toe te schrijven aan de beelscherminstellingen, de kleuren waren bij mij op 2 iPads, een iPhone en een HP laptop allemaal ongeveer hetzelfde. Verder mooie, maar prijzige rugzak.

Heel positief

Hele snelle levering, zelfs in corona-tijden, en scherp geprijsd. Ik ben heel erg tevreden.

Goede service en verzending

Netjes verpakt, sneller verzending. Product was goed.

Snelle levering, geen problemen mee gehad

De levering was snel en het product lijkt op het eerste zicht perfect in orde. Retour is mogelijk, maar geen ervaring mee.

Goede prijzen , super vlugge levering en hele goede service en materiaal .

Besteld, volgende dag geleverd. Mooi, mooi.

Zoals de titel reeds verraadde. Mooi, mooi.

Perfecte prijs en service

Er valt niks anders te zeggen dan dat het perfect ging

goed en snel

goed en snel. Mis de nieuwsbriefkorting....

Perfecte service

Product was snel geleverd

Goedkoopste aanbieder

Even zoeken, verder dan pagina 1 bij de zoekresultaten, maar daar wel de beste prijs gevonden.

Via chat info opgevraagd en tevreden

Er is veel keuze tussen lawine piepers. Ook al heb ik deze nog niet gebruikt, denk in dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Apparaat ziet er robuust uit en de handleiding is duidelijk (in Nederlandse taal).

Snelle levering, super service

Ik had voor de kerst een verkeerde maat bindingen gekocht. Omdat ik deze had ingepakt als kerstcadeau was ik te laat retour sturen. Na een mail (waar heel snel op gereageerd werd) werd er een uitzondering gemaakt en mocht ik ze alsnog retour sturen. Super service!

Zeer snelle levering. Alleen toen werd aangebeld, voor dat ik beneden was stond het pakket al voor de deur. De dienst doende bezorger was al verdwenen. Als er iemand langs was gelopen had het pakket zo mee kunnen nemen.en dan had ik jullie moeten bellen en vragen waar onze bestelling blijft. En dan?

snel, quick en tevreden

snel, duidelijk, betrouwbaar

Supersnelle levering!

Zeer snelle levering

Voor het eerst prachtige sneeuwlaarzen van Sorel gekocht. Zeer snelle levering! Ben er heel blij mee.

Super goede en snelle service

Behulpzaam

Ik wist niet zeker welke ski's ik moest hebben. Je leest veel op internet en hebt wel een idee wat je wil. De mensen bij Snowcountry hebben echt verstand van skien en boarden en nemen de tijd om naar je te luisteren wat je precies wil. wij hebben naar een aantal ski's gekeken en besproken, en uiteindelijk een keuze gemaakt. Ik ben blij dat het team mij de tijd heeft gegund om alle mogelijkheden door te nemen voordat ik mijn keuze kon maken. Ik heb in de kerst vakantie met mijn nieuwe ski's geskied, en uiteindelijk super blij met mijn nieuwe ski's

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort