Pluspunten

Zoals altijd bij al de vorige bestellingen: snelle levering, scherpe prijzen en goede service!

Niets op aan te merken

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede en duidelijke website, mooi aanbod, gemakkelijk bestellen, goede communicatie via email en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Uitgebreide collectie, Goede prijzen en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfecte service en leuke mensen!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben een kritische consument en doe altijd onderzoek voordat ik over ga tot aankoop. Sinds twee winters komt Snowcountry elke keer als winnaar uit de bus bij mijn wintersport aankopen. Ze zijn telefonisch altijd goed te bereiken voor professioneel advies en zijn competitief geprijsd. Prettige professionele webwinkel. Binnenkort ga ik fysiek langs om mijn schoenen te vormen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Super snelle levering in de avond!

Ik miste een maattabel of advies over hoe het product valt (kleiner dan normaal, precies goed, groter dan normaal, etc)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Erg snelle levering! Super! Product helemaal naar wens tegen een eerlijke prijs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Skibril van Anon (M2) gekocht. Ik heb geen andere webshop gevonden waarbij je het frame en de bijgeleverde lenzen zelf kan combineren en kiezen. Top dus dat dit hier wel kan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed en gezellig ontvangst en goeden service

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

grote keuze aan materiaal en heel snelle levering!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

De levering van mijn snowboard + bindingen was heel snel. Het board was om 23:30 besteld en de volgende avond werd dit al afgeleverd, had niet verwacht dat het zo snel zou gaan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel erg tevreden met de werkwijzen van Snowcountry! Mijn pakketje werd zorgvuldig verpakt en razendsnel toegezonden. Toen mijn vriendin toch een andere kleur wilde was het geen probleem om het om te ruilen. Supervriendelijk geholpen en raad jullie (web)shop zeker aan! (:

Zoals ik kan zien geen verbeterpunten te noemen, ga zo door! (:

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede en snelle service. Reageren snel op mail en denken met je mee. Retourneren en omruilen was geen probleem! TOP!

Vooral zo door blijven gaan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Na telefonisch super en proffessioneel geadviseerd te zijn over splitboard bindingen mijn bestelling geplaatst. Nog voordat ik het wist had ik mijn bestelling de volgende dag al op de mat! Ik kan niets anders dan Snowcountry aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar eerlijk advies op maat of wat maar te maken heeft met snowboarden/lawine safety.

Tot nu toe nog geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle communicatie via de mail en prima levering, binnen 2 dagen binnen. top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, makkelijke tracking van de zending. Het snowboard was degelijk ingepakt en kwam in perfecte conditie aan!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering Goedkoop.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel en goede telefonische ondersteuning welke zeer klant gericht is ook terwijl ze midden in de verhuizing zaten waren ze bereid om evt. alles voor je klaar te zetten mits ik dit gewild zou hebben.

Eventueel één koopzondag per maand, dit omdat ik zelf tijdens de reguliere winkeltijden nooit tijd heb om langs te kunnen komen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goede prijzen en goede levering. Toppie

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Een goede, oprechte en snelle service. Ik heb daarom ook geen verbeter punten. Het contact dat ik heb gehad met Snowcountry, was via mail en telefoon. Dit waren positieve uitwisselingen. De kans is groot dat ik hier nog eens iets bestel.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Alles volgens afspraak geleverd en retouren keurig geregeld.

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort