Pluspunten

Snelle levering , de volgende morgen had ik het in huis. Klantenservice werd ik netjes geholpen . Helaas heb ik het artikel teruggestuurd, ik wil een 1/2 maat groter maar is niet leverbaar dus dan zal ik een maat groter bestellen als die niet uitverkocht is. Mijn geld wordt binnen een paar dagen teruggestort, nette afwerking.

Tot nu heb ik die niet , ik hoop dat ik een maat groter binnenkort bij jullie kan bestellen. Met vriendelijke groet,

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, geen gedoe.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

- Prijs

- Communicatie (levertijd indien je losse bindingen besteld) - Betrouwbaarheid systeem (tot twee keer toe een reactie ontvangen waaruit bleek dat het systeem niet werkte. De eerste keer bleek dat de voorraad niet klopte waardoor de skis die ik besteld had niet voorradig waren, de tweede keer waren er problemen met mijn tweede levering)

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

We bestelden een rugzak v Deuter. Alles goed ingepakt. Snelle levering. Uitstekende service. Zou er zeker opnieuw bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Reactie op bestelling, voorbereidingen voor levering en levering waren buitengewoon snel, duidelijk en zonder fout.

Geen verbeterpunten, alles top

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Exacte levering volgende werkdag, door betrokken personeel

Communicatie op website actueel houden en maak het eenvoudiger om meerdere bestellingen op een bestelform te versturen. Succes, Frank

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden tijdens het proces. Alles netjes tijdig geleverd en afgehandeld en dat voor een goede prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering.

Niet het juiste product geleverd: op de foto op de site stond een twistlock-karabiner, geleverd werd een screw-lock karabiner. Bij navraag bleek de foto verkeerd, twistlocks bestonden niet van dat type, maar er waren nog wel vele andere verkrijgbaar. Na zoeken op de site kon ik geen andere vinden, nog maar eens nagevraagd, en er bleken toch eigenlijk helemaal geen twistlocks te zijn. Wat uitgebreidere productomschrijvingen en wat meer inzicht in de eigen voorraad was wel behulpzaam geweest...

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit tegen een goede prijs

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Supersnelle levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en bezorging. volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Omdat ik veelal niet thuis ben als de bezorgdienst voor de deur staat, product laten afleveren bij een drop-off punt met ruime openingstijden bij mij in de buurt. Kan ik afhalen wanneer het mij schikt. Kortom, prima dus!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Mooie producten en keurig snel geleverd. Goed hoor!

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Leuke prijs ik had veel voordeel .

Ga zo door met leuke prijzen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Beschikbaarheid product en levertijd waren super.

Het gebruik van UPS voor de levering was in mijn geval erg vervelend. Omdat ik niet thuis was heeft de UPS het bij hun afhaalpunt gebracht wat 5 km bij mij vandaan bleek te zijn en wat alleen maar tijdens kantooruren open is doordeweeks. Het gebruik van UPS in plaats van bijvoorbeeld PostNL is voor mij een reden om een alternatief verkooppunt te zoeken in de toekomst.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verrast! Gevraagd leveren op woensdag. Kreeg op woensdag bericht dat het was ingepakt en naar de vervoerder was gestuurd en savonds werd het geleverd! Klasse!

Ga vooral zo door

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goed bereikbare klantenservice met kennis van zaken. Erg snelle levering (binnen 24 uur)

geen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Verbazend snelle levering Product volledig in orde Prima service

• Snelheid/Levertijd

Communiceren met DHL dat ze bij de eerste levering en niet thuis situatie de spullen meteen naar een afhaalpunt sturen, maar bij de buren bezorgen of de volgende dag opnieuw. Nu moest ik een week wachten voordat ik bij m’n materiaal kon. Jammer van DHL, niets over Snowc.

Pluspunten

Goede communicatie via mail. Snelle levering.

Zou niet weten

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

Astronaut 10

3824 MJ Amersfoort