Pluspunten
Ik was onbekend met Snowcountry, maar op mijn internetzoektocht naar een goede prijs en duidelijke informatie op hun webshop beland en snowboard, bindingen en boots besteld.
Het bestelde board was wel ‘Wide’ besteld i.v.m. grote maat US11+, maar bleek vrij smal. De medewerker van Snowcountry vroeg direct naar mijn mate van ervaring en welke stijl van boarden mij het meeste aansprak. Hij kwam direct met goede alternatieven. Bij afwezigheid pakte zijn collega het daarna vlekkeloos op. Hij keek online met me mee bij, zelfs elders.
Kreeg goed advies met onderbouwing over welke geschikt konden zijn. Oude gratis retour, nieuwe besteld en was er snel. Top geregeld! Bij monteren van bindingen bleken schroeven en borgringen bij fabrikant defect gedraaid. Binnen paar dagen nieuwe binnen. Duidelijk en transparant verhaal, geeft vertrouwen.
Vragen over het board na ontvangst en de benodigdheden voor onderhoud werden direct professioneel beantwoord. Als klant weet je nooit helemaal vtv hoe de aankoop uitwerkt. Bij Snowcountry nemen ze de tijd voor uitleg. Zo heb ik een geweldig, passend board. Als dank deze uitgebreide review.
Het team van Snowcountry kan nog veel mensen een mooie sportervaring geven.
Succes daarbij in de nieuwe showroom!
VerbeterpuntenBij retour zenden via een DPD punt is het helaas niet de regel dat er een afgiftebewijs wordt gegeven. Handig te weten als klant. Op aanraden foto gemaakt bij afgifte.