Goeie beschermlaag

Altijd goede service!

Al meerdere keren een bezoek gebracht aan TouchFix, altijd goede service en producten!

Super geholpen !

De gasten van Touchfix hebben mij super geholpen met het plaatsen van een glasscherm !

Beste van allemaal

geweldige sevice

ik kwam met een laptop die heel langzaam verbond met wifi hij heeft daar gekeken en zag dat er een virus scanner op zat die niet betaald is en zei dat hij die er ff af ging gooien om te kijken of dat hielp en of dat hielp de laptop is weer normaal en verbind weer als vanouds,ik vroeg wat hij kreeg en hij zei is goed zo maar ik heb wat in de fooienpot gedaan thxx goos voor alles

Geweldige service

Ik weet niet wat ik moet zeggen. Maar vivaldo en dinish zijn toppers van deze tokko Touchfix wat zou je zonder ze moeten

alles is naar wens

en hele goede service.

Super goed en betaalbaar

Super goed en betaalbaar

Altijd goeie service en aardige mensen

Top service!

Supersnel en goed geholpen, ik rij er graag een stukje voor om!

Goed en snel geholpen!!

Uitstekende service

Helpen altijd fijn en snel gemaakt de telefoon

Snelle en vriendelijke service

Goed geholpen

Vriendelijk personeel

Deskundige mensen en professionele reparaties

Deskundige mensen en professionele reparaties

Alles is uitstekend.

Sneller service, top hulp.

Erg vriendelijk en snelle service. Super werk!

Prima en snel

Fantastische service

Goed geholpen en snel!

Top service!!!

USB aan sluiting deed het niet meer goed Door touchfix a la minute schoongemaakt en deed het weer Geheel gratis! Vriendelijke meneer!

Alles is goed en top. Geen vuiltje aan de lucht.

Alles is goed maar ook meer dan goed

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop