Topp

Super want ik kom Terug!

Touchfix is perfect. Ze zijn in service en gezelligheid de vernietegers van alle branches.

Top vriendelijk snel

Wordt hartelijk begroet , snel, duidelijke communicatie, meedenkend, top aanrader!

Ik ben al te goed geholpen deskundig en Subliem

Mijn ervaring is alleen maar dikke tienen dankzij Vivaldo hij is echt een aanwinst voor de gemeente loosduinen wat een kwaliteit en klasse straalt deze man uit voorral zijn service gerichtheid en accuratesse

Geweldige ochtend maar eigenlijk altijd bij Touchfix

Heel snel en service gericht geholpen door jongeman.

Toppie

Klantvriendelijkheid en kwaliteit

Klantvriendelijk

Zeer klantvrien delijk en service gericht.

Deskundig en klantvriendelijk

Kan altijd wachten op de reparatie

Super fijn

Mijn telefoon is weer gefixt en dat binnen 1,5 uur

Tooop

Vriendelijke personen top jongens

Ontzettend aardige service, heel blij!

Aardige medewerkers, kan ze zeker aanraden :)

Ongelooflijk, waar bestaat Touchfix van?

De afgelopen maanden heeft Touch Fix tot driemaal toe het scherm van mijn in theorie `onverwoestbare` telefoon vervangen. Hiervoor ontving ik alleen de eerste keer een (heel redelijke) rekening. De oorzaak van de tweede schermbreuk lag geheel bij mijzelf en dit heb ik ook gemeld. Toch wilden ze van de tweede reparatie eigenlijk geen kosten in rekening brengen. Pas na een dringend verzoek van mij `mocht` ik toch de helft van de kosten betalen. En nu, de derde keer, oorzaak waterschade, krijg ik weer een factuur gemaild van 0,00. Reden? De wachttijd op het nieuwe scherm was erg lang. Dat klopt, maar daar kan Touch Fix niks aan doen. Gedurende de wachttijd werd ik steeds met persoonlijke berichten op de hoogte gehouden. Wat een ongelooflijke en persoonlijke service, ik ben er oprecht stil van.

Ziet er goed uit.

Ook heel fijn dat we nu ook abonnementen kunnen afsluiten hier van alle providers. En de scherm protector is erg goed.

Snel gedaan, prima beeldkwaliteit, 10 x beter dan de oude protector!

Topzaak

Altijd snelle service

Dobrze Vivaldo

Ze helppen je graag

Heel goed!!

Zeer goede service

Vriendelijk personeel

Aardige meneer en was snel klaar

Aardige meneer achter de kassa

Goed bedrijf

ziet er goed uit me telefoon is weer als nieuw

Erg goed

Erg goed geholpen

Best Service Ever!

Great Experience Here, My Words about Vivaldo. He is Friendly and very helpfully

Een prettige samenwerking

Je wordt goed en deskundig geholpen.

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop