Duidelijke en goede hulp top service

Alles is hier geweldig met deze perfenctionisten. Tovenaars gewoon

Snel geholpen, goede service, nette prijs.

Snel geholpen, goede service, nette prijs.

Primaaaaa

Mijn ervaring is grandioos. Ze zijn alle 3 onwijs aardig zowel Rusen, Ben, En in het bijzonder. Vivaldo. Onwijs lieve jongens en deskundig. Klasse

Mooi hoesje, goede service

Super goede en snelle service!

Schermprotector op mijn telefoon laten zetten, dit ging heel snel en is er goed op gezet!

Mooie actie

Top service!

Mijn telefoon was al een tijdje kapot. Ik was niet meer bereikbaar, kon niet meer bellen en ik kon mijn mail niet meer openen. Hopeloos kwam bij TouchFix. Daar werd ik geholpen door een vriendelijke enthousiast reparateur. Binnen kwartier deed mijn telefoon het weer. De reparateur heeft zijn uiterste best gedaan en mij zo snel mogelijk geholpen.

Goede bescherming

Dik en dik tevreden

Ze zijn de Toppers van loosduinen.

Very good servis

Very good and Quick service

• Poleciłbyś nas? Tak

Alles is goed

Ze zijn fantastisch.

Alles is goed. Aflevering is goed. Zeer klantvriendelijk. En zeer professioneel personeel met goede adviezen.

Waanzinig Touchfix

De specialisten hier zijn buitengewoon kundig in hun vak.

Goed advies

Fijn geholpen

Zeer te vreden

Erg vriendelijk en behulpzaam

Prima geholpen en na overleg binnen een dagdienst het probleem ‘home knop’ verholpen.

Top.

Heel professioneel en erg vriendelijk

Word hier altijd uitstekend , erg vriendelijk en professioneel geholpen

Prima geholpen

Super service and top quality

Alles helemaal naar wens

Mijn ervaring is altijd toppie hier.

Geweldige service

iMac en telefoon laten fixen tot grote tevredenheid!

Primaa

Touchfix is geweldig.

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop