prima service beetje prijzig
Wat vervelend om te horen dat u de reparatie prijzig vond. Wij proberen altijd de beste prijzen aan te geven, zodat we iedereen blij kunnen maken. Uiteraard is het wel fijn om te horen dat u blij bent met onze service. Bedankt voor uw beoordeling!
Goede en snelle service
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het is erg fijn om te horen dat u positief bent over onze service!
Zowel een telefoon met "glasschade" als een laptop met dode batterij laten fixen. Alles volgens afspraak, eerst prijs laten weten, snel en perfect gerepareerd, vriendelijk personeel, kortom een aanrader! Hoop het niet nodig te hebben, maar kom hier graag terug.
Wat fijn om te horen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. Wij zien u graag terug indien dit nodig is. Erg bedankt voor uw mooie beoordeling!
Wat een goede en snelle service van dit bedrijf. Daar kunnen veel ondernemers nog een puntje aan zuigen!
Bedankt voor uw beoordeling. Wij stellen het zeer op prijs!
Super snelle service, goed advies en vakkundige afhandeling
Bedankt voor uw mooie beoordeling Erik!
We konden direct terecht en zijn goed geholpen. Duidelijk over prijs en aflevertijd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we stellen het zeer op prijs!
Had mijn display stuk van mijn blackvieuw 9800 pro duurde even dat ze het onderdeel hadden maar super gemaakt echt een top bedrijfje verder snelle service en kwaliteit . Telefoon stuk ga naar dit bedrijf
Bedankt voor uw positieve review Anthony. We zijn erg blij dat u zo'n goede ervaring heeft met ons!
Reparatie zou eigenlijk 70 euro kosten maar na jullie eerlijkheid bleek een reparatie van 10 euro voldoende. Hartelijk dank en tot de volgende keer !
Super fijn om te horen dat u zo tevreden was bij ons. Wij proberen uiteraard altijd alles zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. We waarderen uw mooie beoordeling enorm!
Keurig gebeld dat het klaar was
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Fijne zaak. Goed personeel
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij waarderen het enorm!
Goed en snel geholpen
Dat is erg goed om te horen. We doen uiteraard altijd onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Bedankt voor uw beoordeling!
Binnen 3 uur mijn scherm vervangen, top service.
Fijn om te horen. Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Personeel erg vriendelijk en duidelijk! Binnen 1.5 uur weer een telefoon. Dochter super blij! Echt een aanrader!
Erg fijn om te horen dat u ons aanraad. We zijn blij dat uw dochter super blij is. Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Via internet een afspraak gemalen kon binnen een uur terecht. Reparatie zou een uur duren. Omdat ik snel weer weg moest ivm thuiszittende zoon maakte ze de telefoon direct en had ik de telefoon binnen een half uur terug. Top meegedacht!
Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn dat onze medewerkers uw telefoon zo snel hebben kunnen maken!
Een goede ervaring en kan het aanraden
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles uitstekend, heldere website, vaste prijzen, nette winkel, uitstekende service en prima reparatie.
Erg fijn dat u zo positief bent over ons. Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Mijn scherm was kapot, en ik had waterschade. Het personeel was eerlijk over de kans dat een reparatie niet zou werken, maar ik heb hem toch laten maken en ben zeer tevreden! Het personeel is vriendelijk en professioneel.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Het is fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent!
Mijn tablet had t begeven ze kregen m met een nieuwe batterij en installatie vd software weer aan de praat. Duurde wel iets langer maar dat kwamdoor omdat zij op de software levering moesten wachten.
Jammer om te horen dat u onze service niet snel genoeg vond. Wij doen altijd onze uiterste best om alles zo goed mogelijk te doen voor onze klanten. Hopelijk kunnen we het beter voor u doen de volgende keer!
Leuk deskundig personeel en een goed product.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Super vriendelijk bereid om altijd te helpen
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u onze service geweldig vind!
Het aanmelden voor een afspraak ging heel makkelijk online en in de winkel werd ik vriendelijk en snel geholpen.
Erg fijn om te horen Robert. Bedankt voor uw beoordeling!
Zeer tevreden over de service
Zeer fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Zelfde als eerdere ervaringen. Ik ga met plezier naar Touch.It in Loosduinen. Elke keer positief, behulpzaam en positief. Ze halen alles uit se kast om klant met tevreden gevoel te laten gaan. Top
Wat fijn om te horen dat u zulke positieve ervaringen heeft gehad bij ons. Bedankt voor uw mooie beoordeling en tot de volgende keer!
Zij weten exact waar zij mee bezig zijn en dat stelt hun instaat een juiste diagnose te stellen en herstel uit te voeren
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik ben keurig te woord gestaan. Het personeel is duidelijk zeer klantvriendelijk, servicegericht en vakbekwaam. Prettige sfeer ook.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons!
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop