Super klantvriendelijk behandeld door Laurens v Touchfix Den Haag

Super goed geholpen door Laurens van Touchfix. Hij hield ons goed op de hoogte via mail, zodat we onze telefoon op tijd konden laten repareren.

Uitstekende ontvangst, goede uitleg

Goed geholpen.

Goed geholpen!

• Kennis en Vakmanschap

Direct een prijsopgave gekregen en binnen 1 dag klaar. Goede en snelle service.

Prima geholpen. Alleen factuur zou ik digitaal krijgen Niet gelukt

Uitstekende service - 2 dagen later dan beloofd

Uitstekende service - 2 dagen later dan beloofd

goede service

werd best snel gemaakt en het verschil is niet te zien

Zeer klantgericht.

Als digibeet in de wereld van smartphones had ik mijn nieuwe Nokia 7.2 onjuist in gebruik genomen door het opstart programma niet te doorlopen. Gevolg dat ik niet meer wist wat met het toestel te doen. Op internet gezocht naar een bedrijf dat me zou kunnen helpen. De website van TouchFix wekte veel vertrouwen, straalt deskundigheid uit. En dat is ook bewaarheid tot volle tevredenheid. De bestelde bookcase was die bij het bezoek niet op voorraad werd de volgende dag al geleverd.

• Kwaliteit N.v.t.

Klantvriendelijk en snelle service

We zijn perfect geholpen bij touchfix. Helaas voor ons moesten we er wel ruim 30 km voor rijden. Maar we zijn van te voren goed geïnformeerd en een afspraak (klaar terwijl u wacht) en netjes de van te voren afgesproken prijs. Heel blij mee.

Ongelofelijk goed

Vanaf het contact voor en tijdens de reparatie, tot aan de bezorging thuis van een perfect gerepareerd tabletscherm.,,ongelofelijk goed. Ik ben supertevreden, contact met de jongens was zeer snel via zowel mail als telefoon. Ik heb een vrij dure high end tablet en dit bedrijf was de enige die het zo makkelijk, snel, deskundig en voor een strakke prijs konden regelen. Toppers en een topbedrijf. En dat zeg ik niet snel. En daarom zo'n lovende recentie.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

prima team, luisterd goed en help 100%

Na verzoek tot aankoop nieuwe telefoon werd deze besteld en de volgende dag afgeleverd. Iets later werden gegevens van oude telefoon overgezet en was de nieuwe telefoon helemaal klaar voor gebruik,..Top

Correcte afhandeling.

Top zaak!

Donderdag de accu van mijn iphone kapot. Zelf werk ik in de stad dus ik had de telefoon mee kunnen nemen om 'm daar naar een winkel te brengen dat had ik deze halverwege de dag weer terug. Maar er is maar één winkel waar ik de reparaties aan toe vertrouw en dat is TouchFix dus dan maar een dag zonder telefoon ( het was wel lekker rustig). Aan mijn vriend gevraagd of hij hem wilde brengen en ophalen ( na een uur al klaar!). Iphone was zoals altijd na reparatie weer prima in orde. Vriendelijke mensen die er zijn voor de klant.

• Kennis en Vakmanschap

Goede, snelle en naar het lijkt eerlijke service

Mijn iphone 7 had 2 defecten oorspeaker en mute knopje en ik wilde omdat ie toch open gemaakt moest worden een nwe accu. Ik kon het toestel 3 uur later weer ophalen, en betaalde 30 euro minder als de opgegeven rep. kosten.

• Kennis en Vakmanschap

Correcte ontvangst, duidelijke uitleg en professionele toelichting.

Duidelijk, meedenkend en vakkundig

Mijn kobo e-reader deed niets meer. Vermoedelijk het aansluitpunt. Vooraf netjes een kostenopgaaf gekregen. Na onderzoek kreeg ik een telefoontje dat dit niet het probleem was maar dat er op de printplaat iets doorgebrand was. Onderdeel niet meer te krijgen maar ze hadden nog een oud moederbord liggen waar ze het betreffende onderdeel vanaf konden halen om te proberen of ze het daarmee konden opossen. Ook toen direct weer netjes een prijsopgaaf gekregen. Na akkoord zijn ze aan de gang gegaan. De volgende werkdag een telefoontje dat het gelukt was. Bij ophalen met de medewerker aan de balie getest of alles het weer deed en geen verrassing met het afrekenen, gewoon wat de prijsopgave was. Fantastisch en kundig werk. TOP

• Kennis en Vakmanschap

Mooie informatieve en gebruiksvriendelijke site + prima winkel

Was helemaal prima. Prijs/kwaliteit is goed in orde. Bedrijf en website straalt vertrouwen uit. Reparatie mbt Ipad (nieuw scherm) is goed uitgevoerd, met 3 maanden garantie.

• Kennis en Vakmanschap

Goede en snelle service bij waterschade

Telefoon in het toilet laten vallen. Snelle beoordeling door touchfix en mijn telefoon snel weer terug. Schade gemaakt voor een goede prijs. Communicatie hierover duidelijk en in goed overleg. Telefoon werkt weer zoals hij daarvoor ook deed :).

Snelle en goede service

Kapotte tablet van raar merk (aansluiting oplader) vlot gerepareerd voor de ingeschatte prijs. Top!

• Kennis en Vakmanschap

Vakkundig en snel geholpen!

Vakkundig en snel geholpen tegen een redelijke prijs.

• Kennis en Vakmanschap

Snel en uiterst correct geholpen

Telefoon gevallen (S9+) heb Touchfix gebeld en kon direct vervangen worden, een uur later lag hij weer klaar !

• Kennis en Vakmanschap

De service is prima ik ben uitstekend geholpen. De re

De reparatie was lastig maar ze bleven gaan om het goed te krijgen. 9

• Kennis en Vakmanschap

Goede hulp en heel vriendelijke medewerker

Helemaal goed. Zou zo weer terugkomen en aanraden.

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop