Ze doen wat ze zeggen

Ze hebben gewoon nog fijn een winkel! Met mensen die je aan het werk ziet :-) Ik had goede ervaringen gehoord over Touch Fix. Omdat ik niet vlakbij woon, had ik als eerste gebeld op om te vragen of ze me konden helpen. Heel vriendelijk te woord gestaan, dan vertellen ze er ook gelijk bij wat de wachttijden zijn voor je reparatie, zodat je daar rekening mee kan houden. Afgesproken ophaaltijd lag het ook op mij te wachten. Ik had in deze gekozen, in verband met afspraken, om de reparatie te brengen en een andere dag op te halen, wat ook weer geen probleem was. Ik hoop geen reparaties meer te hoeven aanbieden, maar zal zeker terug gaan als dit wel zo is.

Snelle en goede service

Afspraak is afspraak en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Fijn te woord gestaan en snel geholpen

Fijn te woord gestaan en snel geholpen

Geweldige snelle adequate service

Foto’s van de schade verstuurd. Binnen 1 uur een positieve reactie. Artikel verstuurd en reparatie is na aankomst dezelfde dag voltooid. Communicatie is top!

Perfect!

Goed geholpen!

• Kennis en Vakmanschap

Eerlijk verhaal en goede snelle service!

Ben zowel telefonisch als aan de balie goed voorgelicht over alle reparatieopties. Dat voelde goed. Daarnaast reële tarieven. De winkel ziet er fris uit en niet 'over the top' luxe of juist shabby. Is in lijn met de mensen die er werken. Die lijken het beste met je voor te hebben en vooral door hun daden denk ik aan hun kwaliteitsimago werken, in plaats van snelle lokkertjes, desinteresse, of een snel en goedkoop verhaal, zoals je wel bij andere winkels ziet. Drie maanden garantie op de uitgevoerde reparaties geeft voor mij een extra prettig gevoel. Waarbij ik natuurlijk niet hoop dat ik het überhaupt nodig zal hebben, maar wel de goede hoop heb dat, mocht het zich voordoen, men daarin coulant zal handelen.

Zeer positief

Ik had een probleem met mijn IPad bij binnenkomst in de winkel al zeer betrokken geholpen. Dat mijn IPad nog dezelfde dag was gerepareerd was eeen verrassing. Ook bij het ophalen prettig contact met de medewerker. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Kennis en Vakmanschap

Prima service. Snel en duidelijk.

Zonder afspraak langs gekomen met e-reader met kapot scherm. Meteen een prijsopgave en dezelfde dag klaar. Echt een uitkomst, want er stonden veel boeken op waar ik aan gehecht was.

• Kennis en Vakmanschap

Goed geholpen. Kom hier zeker nog een keer terug.

Zal het bedrijf aanbevelen aan derden

Altijd een goede service

Ik ga altijd naar TouchFix, de jongens die er werken zijn super aardig en ze hebben een perfecte service.

Geweldig opgelost

Iphone 7 met hardnekkig probleem. Keurig opgelost en super dat Laurens van Rijn mij op de hoogte hield! Ga zo door gasten!

• Kennis en Vakmanschap

De schuifknop van mijn e-reader was kapot maar is nu weer gemaakt. Geweldig

Klandvriendelijk, vakkundig snel

• Kennis en Vakmanschap

Blijven communiceren. Uitstekende service.

Ik had mijn galaxy s 7 edge bij touch fix gebracht om een oplaadpunt te laten repareren. Bij thuiskomst bleek ik binnen geen netwerkverbinding meer te hebben. Telefoon is 2 x terug geweest en er was toen helemaal geen netwerk verbinding meer. Na wat miscommunicatie werd mij gevraagd nog een keer terug te komen en Ik kreeg duidelijk uitleg over hoe de reparatie in elkaar zat en dat het heel moeilijk was om te zien wat er mis is gegaan. Dat ze dit heel vervelend vonden en graag wilden helpen. Uiteindelijk heb ik een andere zelfde telefoon gekregen, waar alles nieuw opzat. Dit is boven verwachtingen. Ik hoefde niets bij te betalen. Ik heb 90 euro voor de reparatie betaald en verder niks. Deze reparatie heeft de zaak alleen maar geld gekost. Ik had deze service nooit kunnen bedenken. Ik ben hier echt heel blij mee en dankbaar dat ik weer eenzelfde goede telefoon heb.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Vlot geholpen met prijsindicatie.

Naja hij gaat weer aan!

Om mijn Nintendo Switch te herstellen na ietwat waterschade heb ik contact opgenomen met Touchfix, tijdens mijn belletje ben ik goed te woord gestaan en was er een duidelijke uitleg hoe zij te werk gaan en hoeveel dit mij zou gaan kosten. na het inbrengen van de switch en te horen dat het een aantal dagen zou duren werd ik later de dag gebelt met de melding dat het mij meer geld zou gaan kosten ondanks dat er niks anders hoeft te worden gedaan dan in het telefoongesprek besproken was. Dit laat een beetje een zure smaak in de mond achter aangezien Touchfix mijn switch al heeft en ik met openbaar vervoer heen en terug moest reizen, dus ik ging akkoord. Ik heb onmiddels de Switch terug. En hij doet het grotendeels weer. 1 van de knoppen werkt niet wat erg spijtig is. Maar ik ben gewoon blij hem terug te hebben. Maar ik raad iedereen met een budget aan om te investeren in een repareersetje, in ieder geval dat is wat ik in de toekomst ga doen. Bedankt Touchfix maar probeer consistent te blijven.

• Kennis en Vakmanschap

Deskundig, klantvriendelijk en oplossingsgericht.

Perfect geholpen

Probleem met de ingang van mijn tablet om op te laden. Bleek kapot te zijn, kreeg een prijsopgave en het werd binnen 1 dag gerepareerd, voor een bedrag waar ik geen nieuwe tablet voor kan kopen. Ben zeer tevreden. De tablet waar mijn man problemen mee had , werd onderzocht en kon misschien gemaakt worden maar zij waren hier niet zeker over. Hebben de onderzoek kosten betaald en klaar. Super!!!!!

Goed geholpen, heel efficient

Prettig, snel en efficiënt

Snel en goed

• Kennis en Vakmanschap

iPhone X scherm plus achterkant glas vervangen

Toppie

• Kennis en Vakmanschap

Ik kreeg een duidelijke prijsopgave wat het zou gaan kosten om mijn telefoon te laten maken. Daarna kon ik bij binnen lopen mijn telefoon direct achterlaten ter reparatie. Vriendelijke jongens en goede service!

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop