Fijn contact

Helaas heeft het hoesje niet goed genoeg geholpen om mijn telefoon te beschermen bij het vallen, gelukkig heeft Touchfix een mooie oplossing bedacht om me toch tegemoet te komen!

2x top service

Zowel iPhone scherm laten repareren als kapotte IPad ( probleem met opladen). Beiden goed gemaakt, vlotte service. Helemaal tevreden

Prima professionele service

Hulpvaardig

Een refurbished i phone 7 gekocht. Goed advies. Na een dag probleem met de accu, gelijk vervangen door een nieuwe. Prima service.

• Kennis en Vakmanschap

Flexibele dienstverlening tegen een gangbare prijs

Heldere communicatie. Vriendelijk en kundig personeel. Hoog kwalitatieve producten. Prettige en goede service.

• Kennis en Vakmanschap

Altijd duidelijk en professioneel. Kom al jaren heel graag bij Touch fix voor allles wat kapot gaat en snel weer gemaakt moet worden. Heel blij mee!

Perfecte en snelle afhandeling

Batterij IPhone bleek op klappen te staan. Was 2 X zo dik. Hebben toch vervanging verricht!!!

• Kennis en Vakmanschap

Snelle reparatie. Vond het alleen iets wat aan de prijzige kant. Maar het probleem is verholpen . En mijn telefoon doet het weer prima ! 😊

Gewoon uitstekend geholpen.

Goede en zeer snelle service. En voor vervanging van de display niet te veel betaalt.

prima service

snelle service, duidelijk, originele onderdelen worden gebruikt, redelijke prijs en nog 3 mnd garantie

• Kennis en Vakmanschap

Goed, vooral zo door gaan.

• Kennis en Vakmanschap

heel klantvriendelijk en zeer deskundig

Mijn kapotte e-reader dachten ze te kunnen maken. Het bleek echter niet te vinden en dus niet te repareren. Geen kosten en prima advies voor een nieuwe e-reader. Personeel is uiterst klantvriendelijk.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.

• Kennis en Vakmanschap

Snel gemaakt en telefoon als nieuw

Ik bracht mijn telefoon in mijn werkpauze. En kon hem die middag ophalen. Eigenlijk na anderhalf uur al. Maar ik was aan het werk. Mijn beeldscherm is gevallen en mijn telefoon is weer als nieuw! Heel blij mee! Eerlijk advies geven de mannen.

Professioneel,Snel en Betaalbaar!

Nintendo Switch USB-C Poort vervangen. Dit is echt een hele klus en moet professioneel gedaan worden. Ik heb al eerder een scherm van mijn i-pad vervangen en was daarom blij dat Touchfix ook de Nintendo Switch kon repareren. De console kon ik einde van de dag ophalen,Super snelle service. Me zoon was dolblij dat die weer kon gamen op de grote TV.

• Snelheid/Levertijd
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goed.

Vanwege vakantie van een van de medewerkers kon reparatie van mijn iPod nog niet plaatsvinden.Ik zou na 3 weken terugkomen. Accu was aanwezig. Ik kwam terug maar accu was inmiddels verkocht en er zou een nieuwe besteld worden. Ik heb toen nog 2 weken gewacht. Alles heel begrijpelijk en te beredeneren maar de bejegening vond ik zeer afstandelijk en weinig invoelend.Ik zou wel teruggaan voor een evt volgende reparatie want ik denk dat jullie wel verstand van zaken hebben.

snel, makkelijk en oplossingsgericht

prima advies en snelle reparatie.

Gewoon goed

Gewoon top

Duidelijk, eerlijk en snelle service

• Kennis en Vakmanschap

Perfect, goedkoop, tot de volgende keer

Mijn pas aangeschafte Wiko toestel ging helaas snel kapot. De lokale Media Markt kon helaas niet helpen met het vervangen van het display. Door toeval bij TouchFix terecht gekomen. Prima Service, snel en niet te duur....

• Personeel N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

super snel geholpen en perfect gemaakt

goede servise vriendelijk en kundig personeel.

Uitstekend geholpen

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Nette service goede kwaliteit

Net te woord gestaan, snelle service, goede kwaliteit

Loosduinse Hoofdstraat 184

2552 AL Den Haag

+31 70 206 0103

Over TouchFix

TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop