Beste, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Als we je in de toekomst weer van dienst kunnen zijn hopen we uw ervaring te verbeteren.
Beste Maurice, Bedankt voor je review!
Pluspunten
Excellent, on-time Service
Dear Walter, Thank you for your review and sharing your experience. Kind regards, Team TouchFix
Pluspunten
Erg snelle reparaties Vriendelijk personeel
Pluspunten
Heel goed geholpen
Pluspunten
De dame aan de balie kon mij de verschilende scenario's goed uitleggen
Pluspunten
Zeer servicegericht, heldere afspraken en heel goede prijs-kwaliteit verhouding
Duurt lang, maar misschien heb ik gewoon geen geduld mn tel was in 90 minuten klaar na schermreparatie
Pluspunten
Van A tot Z goed afgehandeld , ben zeer tevreden Vraag even naar de doorlooptijd van de reparatie dan is het meteen duidelijk
VerbeterpuntenAlleen een tip , hou deze service vast
Pluspunten
Vriendelijk, begrijpend, meedenkend, afspraken nakomend, prettige ontvangst en zéér correcte aflevering.
VerbeterpuntenWas eerste keer (positieve ervaring), hopend de volgende keren ook (als dit nodig is.
Pluspunten
Goede kwaliteit en service en fijne openingstijden!
Pluspunten
Quick evaluation, response and availability. Reliable.
Loosduinse Hoofdstraat 184
2552 AL Den Haag
TouchFix B.V. is een organisatie, gevestigd in Wateringen en Den Haag, maar operatief in heel Europa. Wij leveren al meer dan 10 jaar diensten, onderdelen en accessoires voor individuen en organisaties, waarmee smartphones, tablets of andere gadgets een nieuw leven ingeblazen wordt. Wij helpen graag personen en organisaties om hun smartphone, tablet of andere gadgets weer zo goed als nieuw te krijgen. Hiervoor leveren wij reparaties, onderdelen en accessoires tegen aanzienlijk lage prijzen en met betrouwbare service, zodat u keer op keer weer op onze dienstverlening en producten kunt vertrouwen. www.touchfix.shop